• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SOLEI: Ja ji neobhajuju, pisu, ze se nema za co obhajovat. Kojeni je normalni vec.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MYJKA: jde o dekorum, za "normálních" okolností by v práci nikdy tolik kůže neukázala, není důvod to měnit jen proto že kojí, s kojícím šátkem budou sice všichni vědět že tam má mimino a okolí si nebude rikat že si to má nechat na doma. A tady nevěřím že by to bylo tím že dítě šátek nesnese. Nemusíš ji obhajovat, ona je politik ona si to musí obhájit sama.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SIMCIIQ: Co ty krytky od medely? A univerzalni mast?
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    SOLEI: Ne kazde dite pres sebe satek snese. A kojeni je normalni. Neni proc se zakryvat.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    GERTRUDA: ty jo fotbalistu jsem zkoušela včera a řvala jsem bolestí víc, než jak jsme zvykly vleže..
    GERTRUDA
    GERTRUDA --- ---
    SIMCIIQ: Mela jsem podobne stroupky uz v porodnici (a i retenci mleka). Na retenci jsem si pred kojenim davala vatovy tamponek namoceny v oxytocinu do nosu, coz je ted pro tebe asi rada na nic. Na zahojeni bradavek mi ale pak dost pomahalo stridat klasickou polohu s fotbalovou a mazat je materskym mlekem.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SAAYURI: A nebo jeste kozni.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SIMCIIQ: No jedna vec je co ma ona, to je pediatr, ja bych si zavolala ke gynekologovi a poptala se tam, popr. obvodni lekar.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SAAYURI: a jakého? gynekologa? Ve středu jdeme na kontrolu s malou, tak se chci optat doktorky, jestli mi ji nezkontroluje v puse.. třeba má tu moučnivku jinde, než na jazyku a já to nepoznám..
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SIMCIIQ: Tak ja uz bych po tydnu navstivila lekare.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SOLEI: malá aha :D já nevím, nikdy jsem to neměla, ale bolí to jako čert :)
    bojuju s tím týden a je to horší a horší :( poslední 3 kojení jsem už měla slzy v očích :(
    na ostro chodím doma furt.. mám kojící tílko a kozy mám pořád venku :( jen když potřebuju malou uspat v nosítku nebo jdu ven, tak si prsa přikrývám..
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SIMCIIQ: technikou to nebude. Spíš máš nakombinovanou ragadu s retencí a nějakou tou kvasinkou.
    Je na čase mazat a chodit na ostro
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SIMCIIQ: a teď se neuraž...taková malinka ragada , by se měla hojit rychle a skoro sama. Na hydrogeologie polštářky zapomeň, na tohle se nehodí.
    Zkus tu gencianku, a protože ta vysušuje rak pro změnu pak namastit třeba lanolinem. Pár dní to bude trvat, ale půjde to.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Zde přisáté dítě: https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/...0210_o.jpg?oh=3dc5d55997abdd5184ca64cd09200fe4&oe=595357FA
    Bradavka před kojením: https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/...2007_o.jpg?oh=7183a3f251853076dc16e61ff67050e6&oe=595273E5
    Bradavka po kojení: https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/...0011_n.jpg?oh=eddaa94901d108260e87cf8cf72a03b5&oe=595346A7

Toto jsem fotila cca 4 dny zpět, dneska je to mnohem horší to bílý je všude.. pak to zaschne do stroupku a do takového žlutohnědé věci.. Podle mě má malá špatnou techniku, začala jsem ji tu pusu víc otvírat, když se přisává..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    BALAENA: ježííš a já ji v heřmánku včera vykoupala :)) ty woe matka prvorodička
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SIMCIIQ: z heřmánku bych radši měla respekt, je to alergen jak blázen, byla by škoda si zalergizovat mimino.
    možná zkusit místo heřmánku řepík? na díru po zubu a podobně se to zaměňuje velmi účinně, mělo by i na prso fungovat. a nealergizuje
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    SIMCIIQ: nemusí mít moucnivku.

Na hodně rozbité bradavky jsou ty pojď Arky k ničemu, akorát ti k nim prischne strup a budeš mít bolest navic
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    lanolin mám z lékárny.. gencianovou violet mazat v na prsa?? dítěti dávám do pusinky i probiotika, pozítří jdu k doktorce, tak se jí zeptám, jestli ji zkontroluje pusu, jestli nemá moučnivku, každopádně na jazyku nic nemá..

taky mě napadlo ještě vyzkoušet drahé hydrogelové polštářky
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    V seznamu ti chybí gencianova violet a čistý lanolin z lékárny, zkus to mne to pomohlo.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Malý je dneska měsíc..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam