MYJKA: jasný, já rozumím, že ty jsi ten typ, co je pro kojení do 3 let.. já prostě taková nejsem, přijde mi divný, když 3 letý dítě trhá mámě na veřejnosti výstřih a dožaduje se mlíka apod..moje vize byla kojit rok, proto jsem chtěla udělat absolutní maximum a udělala jsem.. no a proto jsem i v roce kojila min a min, abych postupně a nenásilně přešla na normální stravu..
ještě bych doplnila, že tvoje informace kojit jednou denně je fakt málo v tomto věku je zkreslená tvým názorem a pohledem.. obklopuješ se okolím, který to má stejně a je to pro tebe normální, ale měla bys i nezávisle pohlížet na jiný typ lidí, jako jsem třeba já, který prostě kojit tisíc let nechtějí a mají jiný názor.. v mém okolí je normální, že holky kojí v roce jen doplňkově, já se zase neobklopuji jiným typem žen, které kojí do 5 let.. neodsuzuji je, jen to pro mě není pochopitelné, avšak plně je respektuji a nikdy by mě nenapadlo jim podstouvat, že to je divné.. :)))
takže si z toho beru, že budu dál nabízet a třeba bude zájem.. pokud se v noci vzbudí, taky nabídnu.. ale ona se v noci už měsíc nebudí..
každopadně myjko díky za názor :)