PROMETHEA: Tohle jsem tu psala k odstavu mladsi:
Ja odstavuju malou (15m) na noc. Zacala jsem neplanovane v sobotu, kdyz me kvuli skoro nepretrzitymu kojeni nenechala usnout do dvou do rana (!). Tak jsem si najednou rekla, ze ji radsi budu chovat rvouci az do svitani, nez ji dat znova prso. Brecela hodinu a usnula.
Druhy den usnula v aute, takze jsem ji kojila jeste v pul jedenacty pri presunu do postele. Vzbudila se dvakrat a pokazdy chvilku v polospanku pobrekavala. Kolem ctvrty uz se ji nepovedlo poradne zabrat a knourala az do ctvrt na sest, kdy jsem ji dala (rekla jsem si, ze budu krmit az bude rano svetlo). Treti noc se zase vzbudila nekolikrat, ale uz knourala fakt jen malicko. Dnesni noc se taky vzbudila a ani nechtela prso, spis se ujistovala, ze tam jsem.
Je to pro me velka uleva uz ted. Posledni tydny jsem byla hrozne unavena a na deti i muze protivna az jsem se stydela..
...
Tahle mladsi se budila pro ujisteni jeste asi 14 dni. Starsi dcera spala celou nic behem tri dnu.
Podle me to 9 mesicni zvladne stejne dobre. Dulezity je tvoje odhodlani. Nesmis couvnout a priprav se, ze prvni noc muze skoro celou zalostne proplakat...