LAUDAM: reknes prosim, kolik mu tehdy bylo (kdyz jsi otehotnela a on pak zacal jist)? pro inspiraci.
moje 15m stale temer neji, koji se relativne dost (treba v noci urcite 5x, tedy kdyz se nedeje nic zvlastniho jako zuby apod., pres den taky celkem hojne). zustavam laxni, protoze starsi dite, od pocatku na UM, zacalo pres vsechny snahy jist az pred 2. narozeninama, takze jsem nenabyla pocitu, ze to ted zpusobuju ja tim, ze porad kojim.
samozrejme ale si rikam, ze kdybych proste prestala, snad jist zacne a treba ja budu mit konecne vic klidu v noci a vubec tak nejak obecne (v tomto veku bych ji uz vazne rada videla jist neco jinyho nez kousek bananu, nehlede na to, ze se tim udrzuju ve stavu nenahraditelnosti, coz je trochu svazujici).
instinkt (podporen zkusenosti se starsi) mne veli nehrotit to, nejsem o nutnosti odstavu presvedcena a tak nemam zapotrebi poustet se do neceho, pro co nemam vyznamnou motivaci (a co jsem zde v prubehu doby pochytila, zrovna uspech odstavu je na matcine motivaci a pevne vuli dost zalozen).
pro jistotu jsem si rekla o zadanku na krevni obraz, ale jinak stale nemam odhodlani stav veci menit (obzvlast kdyz tusim, ze tento zavislacek me jen tak neda). ale zajimalo by me, jak to maji ostatni:)