Tak jsem zas po nějaké době s dotaze m. Byla jsem na 10m prohlídce u pediatry a ta se úplně zhrozila, že ještě kojím přes den. Prý už mám jako kojit maximálně tak na noc, jen malinko a tak. V praxi teď holka prostě sní za den 1 skleničku příkrmu, když začne protestovat tak jí to samozřejmě necpu. Vždy tak hodinku po příkrmu chce dokojit.
Tak nevím, znejistěla mě. Beru to tak nějak lážo plážo, že malé pořád nabízím příkrmy nebo jí dám nějaké jídlo do packy, ale nějak jí to necpu. Když jsme zkusily kaše, jak mě ponouká pediatra, tak po nic je jí těžko a má tuhej bobek a je ukňučená, přijde mi, že jí to moc dobře nedělá. Teda rozdělávám jí je s vodou, páč prostě nějak nevim, proč bych jí měla dávat kravské mléko, když může dostat moje. Pediatra do mě hučí, ať jí dávám žervé, omáčky z talíře atd. Já nevim, nepřijdu si jako biomatka, ale omáčky a žervé mi přijde pro 10m mimino nějak hardcore.
Snažím se jí dávát masové příkrmy, sní tak 1 skleničku denně cca. Sem tam nějakej ten žloutek ať má železo. Měla bych to dělat nějak jinak?
Máte prosím nějaký důvěryhodný zdroj kde si načtu o tom, jak správně dítě krmit v tomto období? Článků jsem našla spousty, ale strašně si protiřečej všechny. Jednou mléko jo, jinde mléko ne, jednou hlavně cpát vnitřnostma a masem, jinde v žádném případě vnitřnosti. Jsem ztracená :)