• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMAGUEkojení ... aneb miminko papá
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MAJKA: je to krásný a líbilo by se mi to, ale ty jo, dá se někde filtrovat podle velikosti? Fakt nechci procházet produkt po produktu, když vím, že potřebuju alespoň XL (ne-li XXL)
    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    ROYANA: ja moji zubarce 3x zopakovala, ze kojim a ona me pokazde ujistila, ze to vubec nevadi. Dite zadne znamky cehokoli spatneho nevykazovalo.
    ROYANA
    ROYANA --- ---
    Nevíte prosím, jak je to s lokálním umrtvením a kojením? Zubař říkal, že tak den dva radši nekojit, ale to se mi úplně nezdá... díky
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KLAIR: Ono ty zipy jsou tam docela skrytý, to oblečení je dost nositelné i potom, necvicene oko nic nepozná :). U té mikiny mi v krámu týpek.rikal, že jsou ty zipy jsou pak nak zatáhnout dovnitř a zcela skrýt.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KLAIR: Velikost 44/46. Poslední dobou spíš to druhé :/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MAJKA: a jak moc jsi široká? líbí se mi to velmi....

    jen teda nevím, jak dlouho ještě budu kojit
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MAJKA: Ty zeleny saty, mikina i halenka se daj vyzkouset kousek od Andelu (praha) v prodejne Bila tara. Jen tam stojej mraky. Ale je tam teda prodejna se slusnym vyberem vseho - tehu a kojicich dzin, tricek , satu, kabatu - muzu doporucit
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    KEMENTARI: 167 + jsem ted hlavne siroka. U nich jsem na pomezi L a XL
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MAJKA: Jak jsi vysoka a jakou velikost kupujes?
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Tak jdu s daším pokusem. Ozkoušela a koupila jsem si krásné kvalitně ušité oblečení od polské značky Milkandlove a chci další , jen by se mi líbílo za něj nedávat dvojnásobek, jako při nákupu tady :). Takže kdyby se našel někdo, kdo si chce nakoupit hodně pěknou a kvalitní těhotenskou / kojící módu z Polska ( o poštovné 350 Kč bychom se podělili), tak ni napište a spojíme objednávku. Ukázky:

    MEI
    MEI --- ---
    KOM: Krásné. Palec nahoru za odvahu rozjet módní značku při peci o 3 děti.
    KOM
    KOM --- ---
    Komio - Udržitelá kojící móda
    Ahoj všem. Moje manželka, matka tří dětí, založila značku na kojící módu - šaty, trika, mikiny. Rád bych vám jí představil. Budeme rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu. Díky.

    Udržitelná kojící móda zrozená z praktické potřeby aktivní matky, z mateřské lásky a respektu k přírodě. Vyrobeno ručně z 100% organických materiálů v ČR. Komio je oblečení pro pohodlné kojení kdekoli a kdykoli bez pocitu studu.

    www.komio.cz

    ELISEBBAH
    ELISEBBAH --- ---
    MAJKA: já kupovala kojící oblečení asi hlavně na Bonprix a tady https://www.milkernursing.com/shop/frontpage.html . Co si matně pamatuju, tak ten milker měl strašný ceny, ale pár kousků se mi tam podařilo ulovit v akci.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MAJKA: počítej s celnicí a dalšími rdostmi....

    a hotmilk teda v čechách máme :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Dámy , nechtěl by si někdo spolu se mnou objednat ze zahraničí kojící podprsenku? Chtěla bych si objednat tady: https://www.hotmilklingerie.co.uk/c a od 40 liber by bylo poštovné zdarma.


    Jinak kdybyste měly tip na nějaké pěkné kojící oblečení - trička, halenky - budu moc ráda
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    POZITRON: Ahoj, rivotril i nejrol je v pohode a muzes s nim normalne kojit.

    Co se tyce anestezie, taky muzes kojit bez omezeni. U leku na bolest je dobre u silnejsich diclofenac, ale klidne pak napis sz co jsi mela a overim ti konkretne.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prosim, existuje vubec nejaky oblbovak typu neurol/rivotril, ktery se muze pri kojeni? klidne i neco prirodniho na nervy. pokud ne, nejak to preziju bez, ale je to narocne.
    a jeste bych se chtela zeptat, ceka me pristi tyden, mozna uz dokonce ted o vikendu zakrok, pri kterem se podavaj nejaky oblbovaky a tlumice bolesti a po tomto zakroku jeste nasleduje mensi rychly zakrok v celkove anestezii. na co se mam pripravit? samozrejme reknu, ze kojim, zeptam se, co vsechno mi dali. hospitalizace je myslim jen do druheho dne, cili jeden den od rana a druhy den myslim, ze se uz chodi domu.
    to by mela tvorba mleka vydrzet, ne? kojim syna, kteremu budou koncem mesice 2 roky, ale jeste par mesicu jsem se rozhodla, ze tomu dam, nebo jak bude chtit, je to naposledy.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    VERA155: A kontrolovala LP podjazykovou a hornoretni uzdicku? Mne je bez toho abych vas videla osobne velmi tezke poradit kde muze byt problem. Muzes zkusit to stlacovani u kojeni a muzete, na to nocni buzeni zkusit spat opravdu spolu, ty od pasu nahoru naha a mala jen v plence, pod jednou prikryvkou a byt takto v noci v kontaktu kuze na kuzi. To by mohlo pomoct na to buzeni se.
    VERA155
    VERA155 --- ---
    MYJKA: Děkuju, zkusím to s laktační ještě jednou probrat. Dcera pije, ale ne do vyprázdnění, prostě jen cucne. Přístup má kdykoli, víceméně chodím jen s prsama venku, ale dá si malinko a pak už nechce. Žádný šidítka nevedeme, spí v postýlce bez sprycli přiřazene k velké posteli (postýlka je vyvysena kvůli blinkani), občas spí na mne, když už je horší noc a pláče. V noci bojujeme s tím, že se právě nechce vzbudit na kojení a nepije. Pribira málo a prostě netuším, kde teda může být problém. Prisata je taky správně, ale odtrhuje se kvůli prdikum, vždy se zakloni v průběhu kojeni, prdne a občas pokračuje a občas ne..
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    VERA155: Ahoj, LP byla mamila? Zhodnotila piti a naucila te poznat kdy a zda je piti dostatecne? Ukazala ti stlacovani prsu aby mala vic vypila?
    Blinkani vubec nicemu nevadi a klidne, kdyz si veme, muzes pak zase nakojit.
    Nabizis kojeni aktivne kdykoliv? Pouzivate nejaka siditka? V noci spite spolu? Nebo spinka v postylce?
    Hlady plakat nemusi, pokud aktivne nabizis a kojis dle jejich potreb, neni duvod aby se hlasila o kojeni placem. :)
    Ja bych doporucila setkani s LP mamila a pripadne pokud tvoje lp je mamila, tak bych konzultovala s ni, ze si si porad neni jista a nezda se ti to, abyste to mohly poradne probrat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam