tohle je snad spravnejsi auditko:
nase cuba casto rano zvraci, nejdriv jsem si myslela, ze je to po necem, co si sithla oliznout /vic ji nedovolim/, jednou to byly lidske zvratky, pak kravinec a taky jeji vlastni hovno, coz me dost prekvapilo. ale pak napr blila i bez duvodu. navic ma dost casto ridsi srani.
nas zaver je takovy, ze ji mozna davame moc granuli, ona navic desne hlta.
mate nekdo zkusenost? nechci s ni chodit k veterinari, kterej mi hned nakeca, ze jsou to kdovijaky problemy a bude mi cpat probiotika a kdo vi co jeste, jak sem se uz docetla na jinych forech... ale zaroven to nechci podcenit, kdyby to byla precijen nejaka porucha traveni, ci tak neco
nebo spatna strava?
take sme pozorovali, ze rano blila, hned po tom, co zaznamenala v posteli pohyb a pak kdyz sme se tam vrteli, tak zacla stekat, knucet vynucovat si pozornost - je mozne, ze si to bliti vyvolava zamerne?????
den predtim nesnedla nic, co by to mohlo zpusobit, dostava min granuli, vecer se vyprazdnila tesne pred spanim...
hledala jsem jeste jinde na netu, ale nic jsem nenasla, jinak vypada zdrave, ma chut k jidlu a dalsi den treba vubec nic nebylo, protoze pritel vyskocil hned po probuzeni....a dneska taky nic