• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    GIO
    GIO --- ---
    ten nas je frustrovanej jinak, tak aspon takhle neni:)) hehe

    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GIO: tak to obecně zvířata kastrovaný až po dosažení pohlavní dospělosti nebejvaj, myslím :) Ale třeba ojíždění kocoura u nás přestalo úplně. Prostě bych řekla, že konečně není sexuálně frustrovanej :D ale asexuální taky není.
    GIO
    GIO --- ---
    jo to u nas je to taky mirnejsi, jen ze jako neni asexualni.)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jinak mám pocit, že co se chování jiných psů k němu týče, tak příčetní socializovaní psi se chovají normálně, ojet se ho pokouší jenom sexuální robotci, kteří to na něj zkoušeli i když byl štěně a kteří prostě zkusej ošukat všechno, co se nebrání. A teda mladej se, když to nějakej ošoust přežene, brání celkem razantně, jak jinak není vůbec konfliktní.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GIO: tak mlaďoch docela polevil. Ne že by úplně ztratil zájem, to zas ne, ale mnohem míň se snaží ty háravky najít - dřív venku mastil ke každému psovi s nadějí, že by tam mohla být ta voňavá feňule, co právě olízal její moč (na sídlišti furt něco hárá), teď zdaleka tolik neolizuje a je schopnej projít kolem psa, kterej se netváří, že si s ním chce hrát, na dva metry, aniž by projevil zájem. Přitom hraje si pořád s nadšením, stačí, aby druhej pes naznačil, že o kontakt stojí. Takže zatím v tomhle rozhodně plus.
    GIO
    GIO --- ---
    jinak ho musim velice pochvalit. uz nezere psy. vanoce u nas stravil rodicu pes a nemeli jsme jediny exces, takze nas Abbu dosal velikou pochvalu.(on je ten kastrat z vekove kategorie, kdy uz to toto chovani neovlivnuje, ale vekem a moudrenim si dal konecne rict, mam z nej radost)
    GIO
    GIO --- ---
    jasne no, ja mam slona.) ale prave cape si taky, takze bych to povazovala z apruvodni jev.)(kazdopadne sexualni chovani mu teda zustalo, k haravkam se chova, jako by byl "celej":)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    GIO: já právě takle by oko taky nemám pocit, že by pil víc, ale u těch malejch psů se to odhaduje blbě, tam hraje roli i 50 ml.

    Tak asi to bude kastrátí specialita :)
    GIO
    GIO --- ---
    jo a nijak zvlast moc nepije, spis naopak.
    GIO
    GIO --- ---
    muj (kastrovany) pes tak cura taky, ale prikladala jsem to tomu, ze ma sve stabilni uzemi, ktere mu nikdo neochcava..
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Mám dotaz na místní veterinární osazenstvo, případně majitele kastrovaných psích kluků - mladej začal v poslední době (cca měsíc po kastraci) dělat to, že vyjde ven a poměrně dlouho čůrá rozcapenej (dýl než čuba, výrazně). Jinak na prochajdě pak normálně zvědá nožičku, i když míň než dřív. Tak si říkám, jestli je to standardní vývoj po kastraci, že prostě jak nemá potřebu značkovat, tak se po vypuštění před barák vyvenčí pořádně a jako klukovi mu to prostě trvá dýl než feně, nebo jestli mu mám projistotu pohlídat příjem tekutin, jestli nepije moc. Jinak všechno v pohodě, žádné potíže.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    SATHIK: Taky jsem musela kdysi odlapavat a byla to fuska, cuba jak videla pohyb u zadku, prestala curat. Pomohl figl s krabickou umelohmotnou malou, privazat ji na delsi klacek a jen podsunout fene pod pipinu, pricemz jsem dodrzovala jeji soukromi.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZMYJKA: luxusní klinika má luxusní služby :D
    ale tedy většinou to byli psi u nás hospitalizovaní...
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    ZMYJKA: ráno to asi bude o chviličku dýl, no to jsem zvědavá :)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LOVETHIEF: tak trénuj :D Dřepej si když čůrá, ať ji to neděsí :) Jednou jako když najdeš...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CAMELLA: Já poskytnu klientům misku a pošlu je na procházku, jak to udělají, to mě nezajímá :D
    Naše Máša má neuvěřitelnou výdrž. Na Silvestra se nechce vyvenčit, když lítají petardy, takže s ní jdu už tak ve čtyři odpoledne. Kolikrát se stane, že už to někde v dálce bouchá, takže postává, poslouchá a nečůrá. Vydrží přes půlnoc až do nějakých tří, kdy už je ticho, a neudělá louži an idoma.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    CAMELLA: takové luxusní služby? Mně vždycky od nás vyslali obíhat samotnou, maximálně jsem vyfásla misku a stříkačku :D A navíc to ty potvory sestřičky stopujou a počítaj, kdo má rekord a kdo se vrátí s močí po nejdelší době :D (návraty bez moči se nepočítaj).
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    SATHIK: ani první raní není víc? Mě právě čuba normálně značkuje, ale první raní čůrání nebo večerní po práci je obvykle várka docela. Pak už ucvrnkává a šetří.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZMYJKA: já jsem několikrát takhle obíhala kliniku s psy klientů, ale naštěstí nikdy nebyl větší problem ani s čubou, ani s psem :)
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TAPINA: presne tak to mam s Bibi taky. Doufam, ze odebirani moci taky nikdy nebude potreba, protoze jednak se chodi vencit aspon deset metru ode me a jednak i v roce a pul porad cura jako stenatko, to znamena uplne se prohne a pricupne, takze bych pod ni nezapasovala vubec nic. A jeste pres ty dlouhy chlupy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam