Hele takovy dost hloupy dotaz...je mozny abychom si s osmakem predavali chrchlani nejak navzajem?mam takovy kaslicek od ty doby co tu s nim resime jeho dychani a ani ja ani on porad nemame cisty dech.jsem uz mirne zoufala,tak zvazuji vsecko.minuly patek jsme dobrali antibiotika s tim,ze sice vylecenej neni,ale uz nemuze antibiotika brat a je mu to k nicemu(bral je mesic v kuse,dvoje)ted se ho snazim udrzovat na echinaceovych kapkach a imunoglukanu.nevim jak moc ucinne,protoze kasle porad,cisty dech uplne taky nema a spis se mu to byt pomalu,zato ale jiste horsi:/...prijde mi,ze ho trochu trapim.doktorka mi mirne naznacila,ze pote co nezabral barytril ani borgal uz neni temer zadna moznost lecby(ma pravdu?mam totiz pocit,ze cpu porad ruznym klinikam penize do chrtanu a nevim jak moc to k necemu je)a trochu jsem bezradna co s nim...porad zere a tvari se vesele,coz mi prijde divny na to ze by mel bejt oslabenej antibiotikama ktery nezabraly jak mely a skolenej nejakou nemoci.nejaka doporuceni ktera by mohla nekam vest?rady?domnenky?