• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    já bych ještě řekla krom Duchka v Praze Hnízdo. Cenově to bude srovnatelné. Ale jinak doporučuji Musila, je levnější a celkově mi přijde milejší.
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    páni ten má CV :D
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    HJURVAJS: :D já tam přijdou s mým troubou ... Ok díky za odkaz, určo se k němu objednám .)
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    BARUSSS: tak to se nedivim.. každopádně v Praze rozhodně Duchek a mimo Prahu Musil.. neříkám že to bude nějak levný ale co se týče kvality tak určitě oni. A tohle se ti tam opravdu nestane.. http://www.vetcentrum.cz/stodulky/kolektiv3/861/ordinujici-veterinari tady ho máš :) hlavně se mi na něm líbí že nedělá rozdíly mezi plemeny jako spousta jiných veterinářů.. je jedno jestli tam přijdeš s pitbullem nebo čivavou..
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    HJURVAJS: No já to totiž doteď řešila v hradeckém HKvetu... pes měla jít na TTA...a včera mi volají (po tom,co tam by 4 hodiny hospitalizovaný) že operovat nebudou, že se mu to nezdá... Tak mě ten přístup dost nakrkl a radši vyzkouším jiného veta
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    BARUSSS: je skvělej, taky k němu chodím.. navíc je i lidskej a je na něm dost vidět že má rád psy.. sám má ridgebacka..
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    HJURVAJS: Super, dělá tam kámoška. Takže mi určo dá bližší info. Dík .)
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    PLAVEVA: je jí 14 měsíců a postupuje to poměrně dost rychle.. navíc je to na nohách, které má černé..
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    BARUSSS: MVDr. Duchek, vetcentrum Stodůlky
    BARUSSS
    BARUSSS --- ---
    Prosím, doporučili byste mi nějakého fakt dobrého ortopeda v Praze ? Díky
    SNELA
    SNELA --- ---
    TAPINA: Ok, tak děkuju.. uvidime jak to bude vypadat dneska
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SNELA: To je atb., které se aplikuje jen jednou, udrží účinnou hladinu v těle po dobu několika dnů a vyřeší tu infekci, která tam při poranění vnikla.
    Jen pro informaci, když to hnisá, tak to zapálený má. Hnis je vedlejší produkt silného bakteriálního zánětu.
    SNELA
    SNELA --- ---
    TAPINA: A to je co? já jsem ceklově proti atb /kromě těch opravdu nezbytnejch/
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SNELA: No v zásadě to děláte dobře, ale kdyby k tomu dostal jednorázovku depotního antibiotika, tak už to mohl mít asi i zahojené. Nestálo by to přece jen za to?
    PLAVEVA
    PLAVEVA --- ---
    HJURVAJS: nemuze to byt normalne ztrata pigmentu vekem?
    SNELA
    SNELA --- ---
    Mám dotaz ohledně rány po kousnutí psa na krku. Pes byl v pátek kousnutej ve spodu do krku a má tam takovou díru. Všimli jsme si toho až později, takže jsme ani k vetovi nejeli. Nejdřív to vypadalo v pohodě, pak se to začalo plnit a dělat otok. Pak jsme začali hnis vymačkávat, ted je to ve stádiu, že ráno a večer čistíme betadinou a na noc dávám višňák, otok se mu zmenšil, ale má u rány tvrdší boulí. snažíme se ránu otvírat (rozmočením betadinou) aby se hnis nehromadil vevnitř. Za jak dlouho by mohla ta boule zmizet a doporučíte mi čim jinym by se to dalo jeste léčit? Zapálený to nemá, takže myslim, že domácím léčenim to zvládnem (hlavně pes má z vetky panickou hrůzu :D)
    GEG
    GEG --- ---
    CORNELA: prostata je potlacena - kastrace (zapomnel jsem zminit) nador v cestach taky vyloucili...

    GEG
    GEG --- ---
    Máme problém s nemožností močení (NO, 9let) pes prostě tlačí ale nejde mu to ven, na RTG mu krome artrozy v rameni nasli spondylozu na pateri, ktera v dusledku toho nejakym zpusobem omezuju nervovy zakonceni hladkyho svalstva mocovyho mechyre. Dali nam diazepam na uvolneni ale efekt v podstate 0....musi se pravdielne cevkovat protoze se proste sam nevycura a uz mel silnej zanet z plnyho mocaku. Ma s tim nekdo zkusenost? Ten stav trva uz par let ale vzdycky to bylo den dva kdy nemohl a pak to slo, ted se to zhorsilo a uz tak 10 dnu se to nelepsi.

    popripade doporuceni na veterinare co se tim zabejva? diky
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    chtěla bych se zeptat jestli se vám nestalo někomu něco podobnýho. čuba má normálně černý polštářky na nohou, ale teď jí od krajů začala ta černá mizet a objevuje se růžová.. a stejně tak od prostředku chodidla se začínají na polštářkách dělat růžový flíčky, který pak splývají do růžového fleku.. nevím jak to popsat.. no byla jsem u dermatologa jenže tím že čuba šla po betonu tak měla polštářky jakoby ochozené suché a nebylo to moc vidět..říkala jsem mu že to je vidět když jí meju tlapky jak jsou vlhké tak je to zřetelné..on ze mě v podstatě udělal debila že tam nic nemá... a prej jestli chci tak že by se musela udělat biopsie polštářku což znamená psa uspat, udělat mu hlubokou díru do polštářku a vzít vzorek.. pak je to na dlouhý hojení a hodně to krvácí..tak do toho se mi samozřejmě nechce dokud to vypadá takhle nevinně..třeba to fakt nic není..ale nestalo se vám někomu něco podobnýho?
    WAMI
    WAMI --- ---
    CAMELLA: naneštěstí ano... :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam