TAPINA: dekuju za odpoved. No, ja mela za to, ze kdyz jsem tam feny davala s tim, ze chci, aby jim vzali vsechno, ze jim vezmou i delohu. Ted se ale ukazalo, ze maj venku jen vajecniky, ze by mi tak nevadilo, kdyby to udelali poradne.
Jde o to, ze za Cookie fakt silene palej psi. Furt se to zhorsuje, vcera jsme byli na plazi, plaz plna coklu a kazdej, co si ji sel ocuchat, uz se neodtrhnul a majitele si je museli odtahnout na voditku.
Doma jsme porovnavali jeji a Bibininu pipinu a Cookie ji ma fakt najakou vetsi, se spickou uprostred.
Volala jsem teda na veterinu do Trebice, kde byla na kastraci. Popsala jsem, jak furt jenom tloustne, ikdyz ji maly porce, jak by furt jenom spala, je celkove dost bez nalady, jediny, co ji dokaze zaujmout, je jidlo. Na prochazkach se plouzi a znackuje na kazdym metru. No a hlavne ty zastupy zamilovanych psu....
Doktor mi rekl, ze to vypada na to, ze ji tam ne jejich pochybenim zustal mikroskopickej kousek vajecniku a ten to ted dela. Ze to chce sono a biochemii (ale my se se psama dostaneme do CR az nekdy na jare, takze se budeme muset placnout pres kapsu a jit na veterinu tady). A pripadne dalsi operaci.
Jsem strasne nasrana, ale neskutecne!!
Muzete me prosim nekdo uklidnit, ze to neni nic tak strasne vaznyho?
A muzu s tim pockat do jara? (ikdyz v Trebici bych ji to delat nenechala)
Ja se totiz bojim, ze kdyz pockam, az se to uklidni, tak ten kousek vajecniku uz fakt nebude zase vubec videt, budou se v ni vrtat a vrtat a treba se tim padem domrda neco jinyho... achjo :-(
Krom toho ma nejakou divnou reakci na vnitrni stehy, dva ze tri ji vyhnisaly ven.