Ja kdyz s trebicskym machrem mluvila ten minulej tyden po telefonu, tak znel dost arogantne, nekolikrat mi zopakoval, ze to nebylo jejich pochybeni, ze ten vajecnik nevyskrabli celej, ze kdyz prijedeme, tak ze nam teda udelaj dalsi operaci a pokusej se ho najit (ja si predstavila, jak se ho budou POKOUSET najit a malem jsem omdlela), ze jako to problem neni. Normalka prece, bezna operace totok. Ja uz k nim nepujdu ani pro injekci vztekliny, natoz abych do nekteryho psa nechala jima rezat.
Ja asi do jara vychladnu, kor kdyz bude Cookie zdrava a vesela a v poradku (JAKOZE URCITE BUDE!!!!), takze jim tam zadnou scenu neprijdu udelat, ale souhlasim, ze by to mohli vedet, aspon by jim MOZNA trochu spadnul hrebinek. A mozna taky ne.
Jsem rada, ze to nechame udelat nekde, kde aspon pocitaj s tim, ze to bude slozitej zakrok. Faktura pujde rovnou na pojistovnu, takze primo nic platit nebudeme, budeme pak s napetim ocekavat, jakej ucet posle pojistovna nam....
Ja verim, ze v CR by to udelali taky kvalitne, ale nez bychom se tam dostali, navic v Praze nemame kde bejt, k tomu mame auto na rozsypanim, takze buhvi, jestli bychom do CR vubec dojeli...