CORNELA: Nelibi se ti neco? Fajn, tak si dostuduj veterinu a otevri si svoji praxi. Jsem moc zvedava, co budes delat, az vetsina klientu, ktery za tebou prijdou, se budou osivat nad cenou ockovani, drazsi vysetreni nebude pripadat v uvahu, protoze prece do svyho psa/kocky/cehokoli nebudou rvat tolik penez.. Sry, ale tohle zakonite kazdyho cloveka vyskoli, ano, muze doporucit zcela lege artis postup, ale to je tak jediny, co muze udelat. Nehlede na to, ze fakt prevadet vse z humanni mediciny do zvireci mi prijde trochu mimo misu, ale to muze bejt jen muj pohled laiky. Ano, vzdycky je co zlepsovat, presto si myslim, ze celkove veterina v CR je na dosti vysoky urovni. A evidentne nejen me uz docela dost sere, ze se tu vyjadrujes k naprosto vsemu, doslova vysiras (sry, ale dohady ve chvili, kdy nekdo hlida nekomu kocku, ktera ma v ramci hlidani uraz, nejsou uplne fajn a hlavne nejsou vubec, ale vubec podstatny a prinosny)... Ja ti nevim, beres to jako prudu, nebo fakt chces neco zmenit? Jestli je to o tom, ze chces neco zmenit, tak bez a zmen to, spousta lidi bude jenom rada. Ale fakt prosim, prestan tu prudit do kazdyho prispevku. Pro spousty lidi je moc podnetny a uzitecny, ze tu treba Tapina je schopna poradit, odborne a neprehnane.. A pokud si ted docilila toho, ze se na to Tapina vykasle, tak fakt dik.. Odvesla si velkej kus prace v ramci zlepseni pece o zvirata.