• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: vid, mohl si tam pichnout nake smitko nebo trisku
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    TAPINA: Teče jenom trocha "vody", akorát při tom kýchání občas vyfrkne trochu nějakých hlenů. Otírá se hlavně po sérii kýchnutí, myslela jsem, že asi jak mu vadí, že na tom čenichu něco zůstalo. A pořád se olizuje a zívá. A tváří se zaraženě a nešťastně. Ale dýchá normálně, nezdá se, že by mu něco překáželo. Tak fakt nevím. Asi večer radši zajdeme na veterinu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    INUSHKA: A teče mu z toho nosu něco? Ono to otírání packou vypadá opravdu spíš na něco v nose, při rýmě to nedělají.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    INUSHKA: skocila bych radsi na veterinu at to vidi zkusene oko...
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    ANABEL_LEE: No vyloučené to samozřejmě není, ale nic tam nevidím a nenapadá mě, co by se mu tam v noci mělo dostat. Kýchá takhle od rána.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    INUSHKA: a nemuze mit neco v cumaku?
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Prosím o radu, pes nám tu od rána kýchá, otřepává se, otírá si čumák packou, usoudila jsem tedy, že má rýmu (i když teda vůbec nevím, kde k ní přišel). Už jsem vyfiltrovala, že pomáhá jitrocelový sirup, ale jak se to do psa vpravuje a hlavně jak se to dávkuje?
    Máte někdo ještě nějaký jiný tip, co by mohlo pomoct?
    Díky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HJURVAJS: Tak ono svázání při styku trvá až 40 minut. Čili cokoliv, co není dýl, než tohle, není dlouho.
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    MOOONA: buď v klidu, já s tím na veterině byla když jsem to viděla poprvé :D a ještě jsem jim vysvětlovala že mu vyjel i s varlatama :D jako přišlo mi hlavně že ho měl venku dlouho a trochu se mu zasekl tak jsem zkoušela mu pomoct ho zastrčit ale bála jsem se abych mu neublížila tak jsem ho prostě hodila do auta a celá říčná s hrůzou v očích jela na veterinu..samozřejmě mu po cestě zalezl no a na veterině na mě koukali jak na blázna :-D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jinak teda on se v téhle souvislosti MŮŽE stát problém, ne že ne. Jak jsou tam ty chlupy na předkožce, tak se můžou při vysunutí zachytit a fakt to pak nejde zpátky, pak prokrvený penis oteče a nejde to zpátky už vůbec, takže to vyžaduje ošetření. Ale to se pozná - trvá to dýl, pes je viditelně nespokojený, olizuje si to a snaží se s tím něco udělat.
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    MOOONA: Když byl náš pes v pubertálním období, kdy na něj občas přicházely choutky v nevhodný okamžik, tak z toho byl mužskej (když to viděl poprvé) taky paf a chtěl volat veterináře :D :D Naštěstí si to nechal vysvětlit.
    TARGI
    TARGI --- ---
    MOOONA: lepší pobavit, než neco zanedbat ;-)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    TAPINA: :)))) me to bylo tak na pul jasny, ze ze sebe udelam blbce, tak snad jsem pobavila aspon tady:) Vsichni v okoli zacli jancit a nejakej chlap poznamenal "ty jo, ten ho ma vetsiho nez.. muj tata":D Jasne:)))
    dik:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MOOONA: Na veterině bys rozhodně přinejmenším zvedla náladu únorového pondělka :o) To nebyly kulky, googli "bulbus penis". Je to naprosto normální stav, záleží na velikosti psa, ale 15 cm u středního až většího klidně. Musí vyjet vše, co při aktu půjde do feny, předkožka s chlupatou kůží zůstává venku. A jestli ho to bolí, to je sporné. Oni většinou chodí opatrně, koukají jako blbci a čekají, až to prostě přejde, ale tak co jiného může dělat chlap s erekcí v nevhodné chvíli ;o)
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Zdravim, mam takovy mozna uplne stupidni dotaz, tak kdyztak pardon. Jak moc psovi pri vzruseni "vyjede"? Muj se vcera fenkou tak vzrusil, ze mu vylezl snad 15 cm a hlavne to vypadalo, ze i s kulkama, je to vubec mozny?Nikdy jsem nic takovyho nevidela, mel na nem kapicky krve a pytlik jen kuzi, aspon se mi to tak zdalo. Myslela jsem, ze je to nejak oddeleny a kule zustanou na svym miste vzdycky..
    Po chvilce, co jsem ho drzela v klidu, se mu nastesti schoval, ale bylo znat, ze ho to boli. Co s tim? Nechat byt, na veterinu, nebo nejak obkladat, cistit? Jak? Diky moc
    INXS
    INXS --- ---
    na cukrovku je moc mladá...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LOVETHIEF: Nemohly být třeba solené, na rozdíl od těch původních? Cukrovka se tak projevuje, ale to by trvalo delší dobu. Sleduj a uvidíš.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    Uz je to zase dobry, pozdeji vecer ani v noci jsem si nevsimla, ze by pila, ted rano taky v pohode. Vsichni dostali po kousku susenych drstek od jiny znacky, nez jsou zvykli (ikdyz teda pochybuju, ze je mezi nima nejakej rozdil). Tak mozna po ni mela takovou zizen, ikdyz ostatni dva v pohode a u ni se to stalo poprvy, ze by po susenym mela zizen. Cookie celkove strasne malo pije, kolikrat ji maso zalejvam vodou, aby mela aspon nejaky tekutiny. A ted vyzunkla pul velky misky za vecer, to bylo proste divny.
    Nevim jak u psu, ale neprojevuje se velkou zizni cukrovka?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mně taky, ale zánět dělohy už to snad v tomhle případě nemůže být ani náhodou. Byla 2x kastrovaná :D
    TARGI
    TARGI --- ---
    LOVETHIEF: vždycky když tohle slyším zobrazí se mi zánět dělohy... resp začátek zánětu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam