CAMELLA: kanylu nemá (taky mě to napadlo) a obvaz je právě navolno, ale možná mu ho přemotali před předáním, už to pomalu splaskává. S límcem se nedostane do záchodku, v otevřeném nevím, jestli by se vy (jinak s prubanem už tam byl) a trochu se bojím, že se s ním v tom prostoru zabije definitivně - je tady spousta míst, kterýma by najednou neprošel - ale navrhnu to spolubydle, jestli nechce zkusit variantu límec, že možná bude míň nasranej a srovná se s tím líp - se psem budu celej den pryč, tak by měl soukromčo na testování prostoru. Ale už se celkem oklepal a chodí, jenom kouká jak kakabus, tak to možná nebude potřeba :)
Já bych teda po zkušenosti kočku s takhle velkým šitím na břiše prostě bez nějakého zajištění nenechala - lížou si to. Jednou sem se nechala přesvědčit, že třeba nebude a skončilo to rozlízaným stehem. Já vím, že kočkouři nemají pruban rádi, ale prostě mě prudí, když mi předají kočku aniž by zmínili, že by ji to chtělo něčím zajistit (i kdybych na něj doma měla navlíct dětskou košilku), o límci ani slovo, natožpak že by se mnou probrali plusy a mínusy obojího a navrhli, co by preferovali oni. Když sem se zeptala, jestli mi něco nedají, vrazili mi pruban, ať si ho na něj nandám a tím to zhaslo. U nás u veta jsme zkoušeli límec i na potkana, když byl šitej - nakonec ho nesnesl, ale prostě probralo se, zkusilo se...