• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    TAPINA: Slysela jsem, ze pomaha i kelpa do zradla, ktera vyjde financne lepe a pry ucinek stejny (neni ono to to samy, co je obsazeno v Plague Off?). Nemas s tim zkusenost?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    REK11: Já bych se radši spokojila s mechanickou očistou. Vyluxuj, ten Biokill můžeš nastříkat do pytlíku od vysavače, vytři, převleč pelíšky a postele, nakapej kočku a udržuj ji ošetřenou minimálně 3 měsíce.
    REK11
    REK11 --- ---
    TAPINA: ja delam v prumyslove zone, ted jedu dom teprve, vet driv zavre nez se k nemu dosapu_ takovy tri kilaky urcite. na kocku sajrajt mam, co jinak pouzit na veci a podlahy?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nedávno řešila MAR_TINA, jak se jí kočka přiotrávila něcometrinem z postřiku proti mravencům, co se odehrál před několika dny. Já bych s těmihle přípravky kolem koček vůbec nechodila ani se zavřenýma.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    REK11: Ten Biokill, co je toxický pro kočky? Já nevím, fakt se na tu veterinu nedá dojet (šalinou, autobusem, bez kočky)?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZAKELINA: Plaque Off. Je to malý zázrak.
    ZAKELINA
    ZAKELINA --- ---
    Ahoj, máte niekto skúsenosti s granulami na odstrańovanie zubného plaku?
    Hill's Pet Nutrition
    http://www.hillspet.com/products/sd-canine-adult-oral-care-dry.html
    poprípade nejaké rady a tipy na problémy so zubami? Mám 6/7 ročného orecha a minulý rok mu odstraňovali pod plnou narkózou zub.kameň, ale už zas mu z úst páchne a usadzuje sa mu znova, aj ke´d zuby čistím .-(
    REK11
    REK11 --- ---
    tak jsem sehnala v pet shopu i ten biokill, to bude vesele.....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    REK11: Na šampon se vykašli, jdi si na veterinu pro něco pořádnýho. Šampony na blechy patří do minulého století a tam by měly zůstat :o)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    REK11: houby šampon, pořid si kvalitní pipetu na blechy - nejlíp funguje asi stronghold. Tím ošetři kočku a pak zbývá ta sranda v bytě - co jde vyprat vyprat, co nejde vysát vysavačem a vystříkat něčím, doporučuju biokill, jen bacha, je jedovaty pro kočky, takže po vystříkání je potřeba kočku držet několik hodin mimo a větrat.
    REK11
    REK11 --- ---
    TAPINA: mno uz jsem je nasla, ty jo ja vubec nechapu, kde je sebrala :-((( nikam nechodi a zadne zvire sem..... mno nic, zitra nekde ulovim sampon a budu muset nejak poresit podlahy-strika se na ne taky neco?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    REK11: Blechy. Téměř s jistotou.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    CAMELLA: kazdopadne dik moc za rady:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    CAMELLA: :D no tak nikdy nevis, no.. A 10. dostanu vejplatu, tak uz to zas pujde, ted je to ale hodna na... no to slovo psat nebudu, bo mam paniku z kazdyho venceni uz.

    CAMELLA: jj, to vim.

    Ja vim, ze odpovida, ja jen alergie fakt nechci a furt se klonim k tomu, ze se mohl nakazit od Balouse, kdyz byl oslabenej po kastraci a stresama... u Balona sem se alergii taky bala, vysly pozitivni plisne (vyrostly na kultivaci za tejden) a az na to srani je fakt uz ok, prestal pelichat, prestal se neuroticky drbat a vykousavat. Arnost zacal...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MATHEA: určitě lečit všechno zvířectvo, co máte doma..naštěstí entizol je fakt korunová položka :)
    (akorát nikdy nezapomenu na to, jak jsem ho vyzvedavala Gátě v lekarně a magistra mi asi 4x zduraznovala, že na něj nesmí pít alkohol, lol)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MATHEA: zrovna entizol se právě na giardie používá, mno :)
    s tou kultivací nevím, chlorhexidin se ale dává spíš na bakteriální záněty kůže, takže by imho nemusel vysledek zkreslit. Nicméně to, co popisuješ, fakt spíš odpovídá te alergii, jak ti už psala Tapina.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    A kdyz by se pripadne zejtra u Balouse potvrdily protilatky na giardie, mam lecit vsechny tri?
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    CAMELLA: Arnost neni od mnozitelu, pokud teda nemame klamny zpravy, zil na zahrade se segrama. Ale uz v zime meli zlataci problem s opakujicima se srackama, na ktery nezabiraly diety. Test se tehdy nedelal, vetka nasadila entizol a dlouhodobou dietu, pak vse ok.

    Vis co, ja uz sem z toho fakt nestastna, zmatena... Vsechno muze mit miliardu pricin, vyresime jedno, objevime se dalsi, vyresime druhy, objevi se treti... Uz mi fakt mrda... Jedinej, kdo je ted v klidu, je Bublina, ktera teda ma za sebou pro zmenu tu pankreatitidu (ale fakt kurva TUKAM, aby aspon ji uz nic nebylo, bo uz toho ma baba taky dost celkove v 11).

    Jo a uz jsem doma, takze sampon je Biodexin (roztok chlorhexidin diglukonat), ma smysl teda po dnesni koupeli nechat udelat zejtra kultivaci u Arnosta?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MATHEA: není to tak horky :). Obecně je to problem hlavně v těch velkochovech, utulcích atd. A Arnošt je puvodně od nějaké množitelky, ne?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    a důvod stažení vakcíny neznám, nicméně je to už opravdu dlouho (našla jsem, že snad naposledy byla v doporučeních wsava v roce 2007, pak už ne...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam