• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jako nechat majitele na sále po dobu operace, to fakt? Když jsem byla ještě mladá a neasertivní, tak jsem jednoho zasloužilého chovatele nechala, ale to jsem dělala věc, kde prakticky o prd šlo (prošití ucha s othematomem). U kastrace neexistuje (nemám ráda ani když jsou v čekárně, je tam všechno slyšet a člověk si nemůže od plic zanadávat :D )
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    HUDOUS_ML: no hele, ono to taky není dobrý pro toho psa, když ho budou uspávat a ty tam budeš hysterická nebo řvát nebo tak.. to tomu psovi fakt nepomůžeš. když ho uspávaj, máš bejt v ppohodě, s úsměvem ho hladit a třeba mu vyprávět oblíbenou pohádku. stejně jako kdkyž si pro něj pak jedeš, tak žádný padání kolem krku, ale prostě říct, že je pašák a bejt v pohodě.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ale dyť jo, já se přece doktorovi nikde motat nebudu :)
    Ale rozhodně pokud bude můj pes v narkóze, tak budu čekat nejblíž, jak to jen půjde.
    No jo, mám nezdravou vazbu na svého psa :D
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    HUDOUS_ML: Nedovedu si představit, že něco v klidu dělám s plačícím člověkem za zadkem, který mi ještě kouká pod ruce. I kdyby to byla věc, kterou jinak dělám běžně.(občas mi to dělá šéf, ten u toho teda nepláče, ale okamžitě se mi to začne nedařit...) Nejlepší je prostě vypadnout, nepřekážet a nechat to na kvalifikovaném člověku.
    GIO
    GIO --- ---
    HUDOUS_ML: mela bys jet odmu, a nebyt ani v ordinaci ani v cekarne. koneckoncu to ej prace doktoru a ne nase, a proto jim je sverujeme, ni?.) vrati to psa probuzeneho a fit a je to.


    (ja byt vet, tak tam majitele teda nenechavam ani omylem, uz tak musi byt vetovi z velke casti v dnesni dobe i dobri psychologove a jeste abychom se jim cpali na sal..,)
    ZULUZUK
    ZULUZUK --- ---
    My jsme naší fenu přivezli, odjeli a pak se pro ní vrátili :D druhý den po kastraci to byl nejhodnější pes na světě :D třetí den už ne :D
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ANABEL_LEE: myslím, že si to představuješ drastičtější, než to ve skutečnosti je :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    HUDOUS_ML: chudak vet, se potrebuje soustredit :)))
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ANABEL_LEE: já jsem na tohodle psa dost fixovaná. myslela jsem, že když si pořídím druhého, tak se zklidním, ale ani omylem... U druhého jsem úplně v klidu, ale u tohodle jsem fakt hysterická.
    Pokud mě u toho nechá, tak tam prostě budu, mnohem hůř bych se sypala v čekárně. A určitě sebou neprásknu o zem. Možná budu akorát brečet :D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    HUDOUS_ML: vsak u toho byt nemusis ne? :) imho vet te radsi vypakuje z ordinace nez aby krisil jeste panicka :)
    OPI
    OPI --- ---
    HUDOUS_ML: neboj, já byla při kastraci psa uplně vklidu, jen mi vet říkal že jak jsme přicházeli tak jsem se tvářila jako bych ho vedla na porážku :D...moje citlivá maminka to samozřejmě trošku obrečela když ho viděla ležet s vypláznutým jazykem ale pak jsem ji radši poslala domů jak se začal probouzet protože chodil (snažil se chodit) jak silně opilý člověk..na druhý den nevěděl že se něco vůbec stalo :)
    WOSHIII
    WOSHIII --- ---
    LA_PIOVRA: Ok diky za info, uvidime zitra.
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    WOSHIII: jestli mu tam nic nezůstalo, tak třeba nebude narkóza třeba. Můj kocour přišel o dráp relativně nedávno (fakt netušim jak) a vet mu to jenom zkontroloval, máznul atb a zavázal (což jsem pak dělala i já doma)
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    HUDOUS_ML: takle vypada jen pritlumenej, pri kastraci ma plnou narkozu, je intubovanej atd. Mohl bych ukazat na obrazku, ale nebudu te trapit.:)
    Ale hele, tohle fakt nic nebylo, proste prisla, ukazala, dostala braunylu, za chvili vytukla, smik, fik, zafacovat, probuzeni a domu - vubec to neresila.

    (ten jazyk je takto venku zamerne, kdyby se probouzela, hned by se to poznalo, protoze by ho zatahla:)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    LA_PIOVRA: takhle vypadá přispaný pes? tak to tu kastraci nedám!!!
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    WOSHIII: Liluska si jednou roztrhla drap i luzko pri blbnuti s jinym psem, docela to krvacelo i bolelo a museli ji to tam rozstourat a vytrhat ostry strepy z drapu, ktery ale byly stale prirostly v luzku.
    Rikali ze bez nerkozy bych spis riskoval, ze bude mit pak z vet hruzu, pritlumili ji, vytrhali, udelali steh a za chvili naskocila a odesla po svejch s bakuli a botickou:

    WOSHIII
    WOSHIII --- ---
    FIFAJZ: Cekal pred obchodem, neco ho vydesilo a utekl, jenomze na voditku za sebou tahl takovou zeleznou konstrukci. Utekl jen kousek, ale bohuzel ty drapky ma pryc.
    Jj, ja i volala na nasi veterinu a asi zitra pujdem, proste uvidim, jak na tom bude zitra. Jen proste nechci zas narkozu, mel by ji po treti za tenhle rok, tak snad najdem jinou rozumnou cestu.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    WOSHIII: Zitra urcite vyrazte, urvany drapky a kor najednou je velky au. Jak se to povedlo? :( Zatim dbej na to, aby si to nerozblemcal, takze obvaz, fusekle, na venceni aspon igelitak pres ponozku, at si tam neco nezanese.
    WOSHIII
    WOSHIII --- ---
    MARKYSHA: Stalo se to dneska, nakonec se to zlepsilo, uz neknuci. Tak jsme se rozhodli pockat do zitra, jak se situace vyvine. Precejenom by musel do narkozy, aby mu to vycistili a zavazali, coz je pro nej taky blbi.. Zitrek ukaze vic.MARKYSHA:
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    WOSHIII: může mít zbytek lůžka v pacce, kde to hnisá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam