• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    TEEAK: jo, apatie a nechutenství je klasický signál pro vyrážění na veterinu ...
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    jak moc se mám bát, když mi kočka ze dne na den přestala žrát (jako něco sezobne, ale je to tak třetina její běžný dávky) trvá to cca od úterý .. jinak pije normálně, na záchůdek taky chodi v pohodě, ale ke hraní jí musím skoro nutit a jediné co ji zajímá je spaní .. viditelně je víc unavená (žere jenom hypoalergenní granule, není možné, že by snědla něco co by neměla - v tom už mám velkej cvik .. a 2x denně inhaluje flixotide) .. mám letět na veterinu?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Dotaz na Tapinu asi .. dva potkani - oba maj vsenky, jeden "piska". Dostali atb - jeden kvuli piskani, druhej je rozdrbanej fakt mrte moc, proto radsi dostal atb taky. (V kleci s dalsima dvema potkanama, co dostali jen antiparazitika). Vcera dostali injekci atb, plus injekci nejakejch antiparazitik. Dneska jsem mela dat kazdymu tabletu atb, zitra s nima jdu na kontrolu kde dostanou injekci atb. Jenze oproti ocekavani zazracny testicko maslo cukr mouka, ktery zamaskuje leky a pada do nich jak do bezednejch selhalo. Po pokusech kdy jsem to smichala s agave sirupem a nakonec s gervais, se do toho teda pustili, ale nejsem schopna odhadnout, kolik toho sezrali - imho ne kazdej vic jak pulku. Jak velkej to je problem? :(
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ZUZKAOU: Ne, jenom se s autorem sprahla. A ano, samozrejme ze to pomoct muze u neurotickejch majitelu, furt je to ale uplne neuveritelny okradani lidi:( A proste tohle si studovanej doktor musi prece uvedomovat... Nebo teda mel by, no.. A za pul hodiny kvantovejch vln na dalku 750... No jsem z toho fakt takova rozcarovana.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    MAGDALENA: vím, jenže majitelka na to nemá peníze, její veterinář ji to taky doporučoval :(
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    SAGEMA: nasi zahadu vyresila az magneticka rezonance, jinak bychom do psa zbytecne cpali antiepileptika.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    MAGDALENA: tady je dost velké podeření veterináře na nádor, během dnešní noci měla těch záchvatů 7 :(( je úplně mimo a vyčerpaná. Dnes jdou v jednu na další vyšetření, tak uvidíme.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATHEA: ale ona tomu nejspíš pevně věří, otázka je jestli autor webu a seminářů. Je fakt že kdby to byli vyloženě podvodníci, tak tam ty kouzelnické hůlky nejspíš nenapíšou.

    A pokud princip léčíme vizualizaí a posíláme sílu funguje u lidí, tak je otázka času, kdy to někdo zkusí na zvířata. Tedap pokud dobře chápu, co to ta kvantová vlna je

    Plus teda u neurotických majitelů zvířat, kteří tím, že svou úzkostí vytvářejí paniku a to zvíře nadále stresují to rozhodně uzdravení zvířete pomůže (tedy v kombinaci s normální léčbou), protože pořád to bude zahrnovat relaxaci, meditaci a vsugerování si že to všechno dobře dopadne, což dotyčného majitele zklidní.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ZUZKAOU: ja myslela, ze jsi napsala dobrej vtip s tema hulkama
    a pak kliknu na odkaz a ono fakt!!!!!!!! :-o
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Evidentne je na case, aby si Liluska poridila sveho dvorniho astrologa:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    No jo, ja vim, jenze mne se fakt nechtelo v prvni chvili verit, ze se do tohohle pustila vetka, o ktery jsem dlouhy leta mela pomerne dobry mineni. Dobre, ke konci uz to bylo horsi, ale furt bych proste necekala takovejhle silenej podraz na tahani prachu z lidi.. jako fakt mi z toho je na jednu stranu smutno, ze clovek, kterej mi dlouhy leta osetroval zvirata, po mne te chce, abych mu tohle pridala na web.. To nedam jako, na to fakt nemam zaludek:D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATHEA: jako bokovku vyráběj kouzelnické hůlky...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MATHEA: Jak je něco kvantové, tak je to podezřelé :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ELFIN: Tak jako zlepšení to je, ale pořád je to dost brutální. Hlavně s takovýma hodnotama bych kocoura intenzivně prolejvala infuzema a nespoléhala jen na dietu. Ona za tím u venkovního kocoura může stát klidně i otrava a to obvykle jakmile přežijou tu nejhorší fázi, už to dopadá dobře. Ale samozřejmě to můžou být i jiné věci.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ty plemena jsem koukala, že laboratoře jako fakt dělají, ale moc jsem nepochopila, v čem to spočívá, jenom že za to chtěji bezmála tři tisíce bez daně :o) Ověření vytipovaných plemen, nebo určení skupiny plemen... vlastně kdyby to někdo chtěl, ani bych mu nebyla schopná říct, co z toho vlastně vyleze.
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    Prosím o vyjádření TAPINA, pokud to jde :-)
    Kdybych přišla s kocourem(2 roky, nekastrovaný, žil v chatkové oblasti bez majitele - tzn nějaké to jídlo občas od někoho atd.), který měl při příjmu(hodně pil, špatné zuby) hodnoty vyšetření krve na ledviny urea 53,7, crea 470, P 2,47 a po 3 měsících na dietě (RC vet diet renal) + Benamax + omega3 hodnoty urea 25,1, crea 296, P 1,55. A USG ledvin: změna echogenity kůry a rozšíření pánvičky....byla bys optimistická v nějakém dalším vývoji nebo se jako nemam radovat? Pořád teda nevíme, co stojí za tím selháním ledvin u celkem mladého kocoura - čekáme ještě na výsledek testu na FIP, FeLV
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TESSS: vím, že jednou proběhla vlna, že to dělaj někde v emérice nějakou genetickou metodou:) ono by to asi spočívalo, že prostě rozkodujou genom tvýho psa a pak se to budou snažit naroubovat na nějaký plemena..
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Teda na ty zkusenosti se uz neptam, vlastne uz se neptam na nic:D Jen se mi zblaznila bejvala veterinarka, nastesti uz bejvala... Ja furt myslela, ze jako je k tomu aspon nejakej pristorj teda na necem zalozenej treba.. a vono nee:D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ehm, muzete mi prosim tohle nekdo vysvetlit? Mate nekdo zkusenost?
    KVANTOVÁ CESTA
    http://www.kvantovacesta.cz/
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    XIFF: geniální podnikatelský plán!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam