• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

    Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

    ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

    Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..



    koukněte sem...

    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TESSS: Já, co se mi odstěhoval oblíbený veterinář, tam chodím taky. Jezevčíkovi pomohli s plotýnkami, vlčákovi s přistydlým močákem, slušní, ne moc drazí.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    TESSS: to vypada super, diky!
    TESSS
    TESSS --- ---
    TESSS: za velky bonus povazuju oteviraci dobu, ktera se da stihnout i kdyz normalne pracujes. V sobotu dopoledne maji otevreno bez priplatku, v nedeli uz tam tusim nejaky priplatek je.
    TESSS
    TESSS --- ---
    LOVETHIEF: ja chodim sem: http://www.veterinacervenyvrch.cz/en/veterina-cerveny-vrch/
    druhej rodinnej pes taky. Je pravda, ze jsem nikdy nic vaznejsiho neresila, takze nemuzu az tak soudit, ale jsou mili, slusni, poradi, celkove si nestezuju
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    ADITU: zkusím .. taky jí asi zase začnu do žrádla přidávat pangamin a dělit jí to na víc částí (jenom ráno/večer očividně nestačí)
    ADITU
    ADITU --- ---
    TEEAK: možná dost neodborná rada, ale zkus jí přidat misku se žrádlem ještě na jiný místo.
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    TEEAK:
    TEEAK: tak slečna prý vyhlásila hladovku .. v krvi nic, dásně na její alergii na všechno jsou taky v normě, a když jí byla nabídnuta kapsička, tak žrala jak nezavřená (až jsem se styděla, že si vymejšlím) .. dostala kapačku a po příjezdu domů šla k misce - přičichla a šla zase do háje .. se z ní asi opravdu zblázním ..
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ahoj, zkousim filtrovat, ale jsem marna, existuje nejaka echt dobra veterina na Praze 6 (nejradsi bych Dejvice, ale kdyz ne, tak ne)? Budeme se tam stehovat a chci tem svejm trem vejrum najit tu nejlepsi peci.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LABRUJA: Může to být pořád ještě kompenzační žíznivost po anestezii, zvlášť jestli se třeba před operací pořádně nenapil a potom trvalo, než se vzpamatoval na to, aby šel pít. Maximálně do týdne by se to mělo srovnat, neměly by se přidávat žádné další komplikace typu zvracení nebo nechutenství.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LABRUJA: Co znamená víc pije? To by chtělo mít přehled aspoň o spotřebě, když už ne o výdeji.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    TEEAK: olizování a slinění může být i z toho, že se jí chce zvracet ... to by tomu nechutenství odpovídalo víc, než dásně, kort když je to náhlá změna ze dne na den
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    LANTHAL: dost se olizuje, tak jsem jí dneska otevřela tlamu a tam žlutý plak a rudé dásně (a to jí dávám denně PlaqueOff a dentální granule) .. njn, tak vyrazíme
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    TEEAK: jo, apatie a nechutenství je klasický signál pro vyrážění na veterinu ...
    TEEAK
    TEEAK --- ---
    jak moc se mám bát, když mi kočka ze dne na den přestala žrát (jako něco sezobne, ale je to tak třetina její běžný dávky) trvá to cca od úterý .. jinak pije normálně, na záchůdek taky chodi v pohodě, ale ke hraní jí musím skoro nutit a jediné co ji zajímá je spaní .. viditelně je víc unavená (žere jenom hypoalergenní granule, není možné, že by snědla něco co by neměla - v tom už mám velkej cvik .. a 2x denně inhaluje flixotide) .. mám letět na veterinu?
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    Dotaz na Tapinu asi .. dva potkani - oba maj vsenky, jeden "piska". Dostali atb - jeden kvuli piskani, druhej je rozdrbanej fakt mrte moc, proto radsi dostal atb taky. (V kleci s dalsima dvema potkanama, co dostali jen antiparazitika). Vcera dostali injekci atb, plus injekci nejakejch antiparazitik. Dneska jsem mela dat kazdymu tabletu atb, zitra s nima jdu na kontrolu kde dostanou injekci atb. Jenze oproti ocekavani zazracny testicko maslo cukr mouka, ktery zamaskuje leky a pada do nich jak do bezednejch selhalo. Po pokusech kdy jsem to smichala s agave sirupem a nakonec s gervais, se do toho teda pustili, ale nejsem schopna odhadnout, kolik toho sezrali - imho ne kazdej vic jak pulku. Jak velkej to je problem? :(
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    ZUZKAOU: Ne, jenom se s autorem sprahla. A ano, samozrejme ze to pomoct muze u neurotickejch majitelu, furt je to ale uplne neuveritelny okradani lidi:( A proste tohle si studovanej doktor musi prece uvedomovat... Nebo teda mel by, no.. A za pul hodiny kvantovejch vln na dalku 750... No jsem z toho fakt takova rozcarovana.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    MAGDALENA: vím, jenže majitelka na to nemá peníze, její veterinář ji to taky doporučoval :(
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    SAGEMA: nasi zahadu vyresila az magneticka rezonance, jinak bychom do psa zbytecne cpali antiepileptika.
    SAGEMA
    SAGEMA --- ---
    MAGDALENA: tady je dost velké podeření veterináře na nádor, během dnešní noci měla těch záchvatů 7 :(( je úplně mimo a vyčerpaná. Dnes jdou v jednu na další vyšetření, tak uvidíme.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATHEA: ale ona tomu nejspíš pevně věří, otázka je jestli autor webu a seminářů. Je fakt že kdby to byli vyloženě podvodníci, tak tam ty kouzelnické hůlky nejspíš nenapíšou.

    A pokud princip léčíme vizualizaí a posíláme sílu funguje u lidí, tak je otázka času, kdy to někdo zkusí na zvířata. Tedap pokud dobře chápu, co to ta kvantová vlna je

    Plus teda u neurotických majitelů zvířat, kteří tím, že svou úzkostí vytvářejí paniku a to zvíře nadále stresují to rozhodně uzdravení zvířete pomůže (tedy v kombinaci s normální léčbou), protože pořád to bude zahrnovat relaxaci, meditaci a vsugerování si že to všechno dobře dopadne, což dotyčného majitele zklidní.
    LOVETHIEF
    LOVETHIEF --- ---
    ZUZKAOU: ja myslela, ze jsi napsala dobrej vtip s tema hulkama
    a pak kliknu na odkaz a ono fakt!!!!!!!! :-o
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    Evidentne je na case, aby si Liluska poridila sveho dvorniho astrologa:)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    No jo, ja vim, jenze mne se fakt nechtelo v prvni chvili verit, ze se do tohohle pustila vetka, o ktery jsem dlouhy leta mela pomerne dobry mineni. Dobre, ke konci uz to bylo horsi, ale furt bych proste necekala takovejhle silenej podraz na tahani prachu z lidi.. jako fakt mi z toho je na jednu stranu smutno, ze clovek, kterej mi dlouhy leta osetroval zvirata, po mne te chce, abych mu tohle pridala na web.. To nedam jako, na to fakt nemam zaludek:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam