• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: no, ona byla na sonu celkem 3x hned na začátku- na potvrzení březosti, nevím přesne ty dny a pak ještě dvakrát naposled myslím právě ten 50 pokaždé na doporučení veta, pokaždé řekl tři až 4 a nakonec bylo jen jedno....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TARGI: Tak 50. den je skoro před porodem, to už je obecně na ultrazvuk pozdě a je tam vidět cokoliv blbě. Od 50. dne dál se za účelem počítání dělá rentgen.
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: fakt jako že nepozná že je tam JEN jedno a řekne tři čtyři?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TARGI: Touhle dobou je to velice pravděpodobné. Teda mezi jedním a dvěma by rozdíl poznat mohl, ale taky se můžou blbě postavit, a prd. Základní pravidlo zní - na sonu se nedají plody počítat.
    TARGI
    TARGI --- ---
    ahoj mám otázku, netýká se přímo mě, ale kamarádky offnyx. Je možné ze vet nepozná rozdíl mezi 1 a 3-4 stenaty na sonu 50 ty den březosti? díky
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    má někdo zkušenost s aquaterapií pro psy v praze?
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TAPINA: to přesně mám v plánu taky - přecijen pes ty štreky nechodí a agi neběhá sám, tak se bude muset podělot :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    My (lidi) doma jíme koňský sypký alavis, krom toho, že to je nekonečně hnusný (žádný lidské lék není tak hořký), není problém. Dávkování je o trochu míň než na 100kg koně, tj. cca 1/2-3/4 odměrky.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TAPINA: to mi prave prijde jako desnej voser, vsechno umatlany, mejt to.. kdyby byl davkovac na 2ml jako je treba na lososacich, tak by to bylo super:) Coz bych ale mohla vyuzit na ten psi sakra, bo tam me to pres tu odmerku taky sere:))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MATHEA: To natáhneš do stříkačky. Znám i lidi, co ho berou :D
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TAPINA: to jo, ale jestli je ten konskej stejne vazkej jako psi, pak to odmerovani 2ml je takovy na prd.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MATHEA: To vychází celkem v pohodě zhruba 2 ml na velkýho psa. Předávkovat se tím nedá, ten psí při předávkování může vyvolat průjem, jak je olejovitý, koňský v těchhle miniobjemech ne.
    TABO
    TABO --- ---
    MATHEA: ja davam konskej alavis a vet rikal, ze vic nevadi, ze se tim predavkovat neda, ze by vadilo spis min. taky premyslim o zmene a rikam si, ze by to stejne mohlo fungovat i u tohohle.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    {replyTABO|43674813}: psi, u toho konskyho si moc nemumim predstavit davkovani, kdyz kun do 250kg ma mit 1xdenne 15ml.

    VERCA_ZABA: sirup:)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    a to.je prasek? nam uz dochazi hyal gel, mozna bych zkusil i neco jineho.
    TABO
    TABO --- ---
    MATHEA: dáváš jí ten koňskej nebo psí? jdu ho poprvé objednávat a mám psa zhruba stejné váhové kategorie, tak jsem zvědavá.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TAPINA: ok, diky moc :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MATHEA: Nezpůsobí nic, v indikovaných případech se to dává trvale. Tam už se právě vzhledem k existujícímu problému ta analgetická složka MSM využije.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TAPINA: Muzu vztahujici se dotaz? Moji nejstarsi, skoro 12lety cube, davam Aptoflex. Prave dneska jsem vyzvedavala dalsi varku a napadlo me, co muze zpusobit neprerusovany podavani? Protoze ji ty nohy uz bolej dost, na Aptoflexu je to o neco lepsi, ale na rtg jsem s ni nebyla, vzhledem k veku a plemeni je asi jasny, o co jde a jakkoli vrtat bych do ni stejne nenechala uz. Moc si ale neumim predstavit ten mesic bez Aptoflexu..
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    TAPINA:
    MARKYSHA: Já nechala vykastrovat fenku kvůli zdravotním potížím. Tlustá není, protože má dost pohybu a koryguju množství jídla, ale bohužel má po kastraci hroznej apetit, Jídlo se pro ní stalo závislostí až neúnosnou, hlídání, aby nesežrala na co přijde je dost náročný a o nervy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam