• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LA_PIOVRA: Zajímavý. Většina lepších klinik to dělá a problémy s tím asi nemají (jinak by to nedělali). Ale fakt je, že tam je velká výhoda při klasickém přístupu, že si člověk pořádně prohlídne, jak ten pahýl vypadá, a individuálně ho ošetří. Někdy stačí podvaz a kauterizace, někdy je lepší prošít okraje skrz naskrz.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TAPINA: kdyz se brala i deloha, byly snad obcas nejaky problemy s hojenim mista, kde byla ufika od delozniho hrdla (pokud to rikam spravne, nerucim za presnost, nerozumim problematice a ani nevim, zda to popisuju spravne:).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LA_PIOVRA: Těžko říct, já s tím osobní zkušenosti nemám. Říkali, jaké konkrétně komplikace?
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TAPINA: jakej mas ty nazor/zkusenosti na laparoskopickou varantu kastrace feny. Tam, kde klestili Lilusku ( http://www.vetnemo.cz/ ) mi rekli, ze uz laparoskopicky kastrace delat nechteji, ze bylo vetsi procento pooperacnich komplikaci.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NICKIE: Nevidím důvod nedat. Očkování s imunitou zamává, klíšťata můžou taky, Bravecto moc nemá jak. To není větší zásah do organismu, než třeba odčervení.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    TAPINA: myslis, ze je Bravecto bezpecny i pro psa se spatnou imunitou? Valcime porad s exemy a zanety usi a treba ockovani nam to vzdycky rozjede, nicmene letos ma spoustu klistat a to na tu imunitu taky nebude asi ideal, tak premyslim, jestli mu to dat
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VODA: Přes pochvu ne. Možnosti jsou klasicky a laparoskopicky, tj. přes břicho, ale několika menšíma otvorama.
    VODA
    VODA --- ---
    Chtěla jsem se zeptat, zda-li se dá provést kastrace feny (vyjmutí dělohy, vaječníků) přes pochvu a nebo je vždy potřeba otevřít břicho? Díky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PIKKMA: Pecky nejsou toxický, ale hrozí u nich uvíznutí v žaludku nebo střevě a hniloba. A na to stačí jedna.
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    vadí něčemu když můj pes (23kg) neustále požírá různé nezralé plody spadlé ze stromů? (jabka, svestky, merunky..) snažim se ho hlídat takže celou vycházku řvu nežer to! vyplivni to! :D ale občas stejnak něco loupne... někde sem četla že sou ty pecky toxický, ale to by jich asi musel sníst víc že?
    GIO
    GIO --- ---
    no je to o fous,...hlidam, diky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GIO: Je to normální, ale někdy se to taky přežene tak, že už to normální není. Hlídej to, nesmí být viditelná vnitřní sliznice vyhřezlá navenek.
    GIO
    GIO --- ---
    mi zrovna cuba hara a teda, tak oteklou pipinu ma.... pry to je normalni, je to tak, tapino, nebo mam plasit?:)

nemecka doga
    IF_
    IF_ --- ---
    TARGI: Takhle měla moul při faleškách nateklý cecky taky a crčelo z nich mlíko doslova proudem. Pomáhaly nám na to kapky Galastop.
    TARGI
    TARGI --- ---
    FIFAJZ: ona si hračky leda tak demoluje...nehraje si...jídlo se omezí, a budem chodit hodně k vodě, víc a delší procházky... Já ji dám, mure jedny :-D jsem za dnešek zestarla asi o pět let :-D
    TARGI
    TARGI --- ---
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    TARGI: Gratuluju k falesce, dle cudliku teda po prvnim harani ji ma vydatnou. Takze pekne omezit pamlsky, zradylko, pridat pohybu fest, at nema organismus cas na vymysleni a tvorbu mleka. Ideal libovy dietni maso a zelenina, zadny sacharidy, pohyb, pohyb, pohyb, hlavu zamestnat, pelisek klidne prekopat na jiny misto, aby si nechtela kojit ci hamtat hracky. Hlidat mlecnou zlazu, at ji to netvrde nejak a nechytne zanet. Je to krasavice. :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    tak jo, opět byl výtok...letěla jsem na vet... ten zhodnotil celkový stav udělal sono... výsledek..žádný zánět a žádná štěňátka, je to jen šílena faleska... s tím že nám dal masticku a že se máme pokusit to zmáknout takhle. že do ní nechce cpát hormony
    TARGI
    TARGI --- ---
    REK11: díky :-)
    REK11
    REK11 --- ---
    TARGI: jéé to je prdelka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam