• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    RIP
    Slavného lva Cecila zabil americký zubař – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/376203-slavneho-lva-cecila-zabil-americky-zubar.html
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SIMCIIQ: No to bych teda byla sakra opatrná. Ono je něco jinýho potřít si jedovatou kytkou jednu bradavici na patě a něco jinýho je řešit s ní rozsáhlý celkový problém.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    KOMTESSA: já bych jí to potírala vlaštovičníkem.. zabírá to na lidi i psi, vlastní zkušenost..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOMTESSA: Taky se píše v chytré literatuře, že když se jedna bradavice vyoperuje, tak ten proces hojení nastartuje imunitu i vůči těm ostatním a rychleji pak mizí. Tak třeba už to nebude na dlouho.
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    TAPINA: dík, za radu...jde o to,že bych nerada,aby se ty bradavice dostaly do stádia, co ta poslední vyoperovaná, byla fakt nechutně obří a dost ji překážela. Navíc jedeme na rok do ciziny a chci mít psa prostě v co nejlepší kondičce a ne řešit tohle někde na cestách :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOMTESSA: Já bych dala svůj oblíbený Immunovet, když už bych něco dávala. Ale odezní to tak jako tak.
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    TAPINA: ona se ji jedna udělala na tlapce,byla tedy abnormálně velká,po vyoperování se ji okolo toho mista udělaly teď další,zatím jsou malé..jinak řekla bych ze je akční pejsek,netvari se nejak znavene...je na to nějaký pro pravém,který bych mohla koupit v lékárně či u veterináře?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOMTESSA: To už je víc, než obvykle bývá, ale mohla by to být virová papilomatóza, jestli se rojí další, hlavně kolem čumáku a na hlavě. S tím se nic nedělá, to samovolně vymizí, až imunita zničí virus. Dá se nespecificky imunita podpořit, aby byl průběh rychlejší. Je to nepříjemná nemoc, protože pes někdy vypadá jako při ráně morové, ale není to nic vážného.
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    TAPINA: stafbulka 3 roky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOMTESSA: Mladý okolopubertální pes, nebo naopak senior?
    KOMTESSA
    KOMTESSA --- ---
    existuje něco na psí bradavice? jednu obří rychle rostoucí jsme byli nedávno vyoperovat a koukám, že v okolí se stihly vyrojit další, jsou zatím mini,ale chci se vyvarovat dalším případným zákrokům...díky
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    RIP
    V královédvorské zoo uhynula samice nosorožce, na světě zbývají poslední čtyři – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...vedvorske-zoo-uhynula-samice-nosorozce-na-svete-zbyvaji-posledni-ctyri.html
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TAPINA: ona se v nedeli vratila z hotelu a teda dela same divne veci. nejdriv se poblila na skrin (to by nebylo tak divne), potom jsem nasla v koupelne prujem na predlozce u vany. a nakonec jsem objevila tu tlapku. Na kocoura je hnusna A porad za mnou leze nebo kdyz spi, tak uklizena aby nebyla videt. Tak nevim jestli to spolu nejak souvisi.
    žere normálně
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRAMIN: Čímkoliv, co je pro lidi a nejsou v tom nějaké zákeřné bylinky, které by kočce mohly vadit. Ale pohlídej to, takhle se můžou projevovat taky některá specifická imunitní onemocnění (a nebo to taky může být jen lokální podráždění po šlápnutí na horký povrch, v létě klidně)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Čím muzu mazat tlapky kočce? ted jsem objevila, ze ma jednu packu oloupane brisko
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HUDOUS_ML: Stejně není vhodné kastrovat cca 2 měsíce po hárání, protože hormonální faleška a vnitřní překrvení tam vždycky je, takže jeto úplně jedno. Kastruje se v období pohlavního klidu.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Mohu dát psovi na průjem černé uhlí? Nic nikde nesežral a včera na předzahrádce hnědo a každou hodinu jsem s nim musela ven. Žádné jiné změny krom tohu průjmu nemá.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    BODY_SUIT: ano, například tularémie
    DZIMI
    DZIMI --- ---
    Diky, nastesti teta v sobotu veterinare zavolala, posbirala na jeho prani moc a vydala se k nemu...koci dostala atb na infekci a uz je ji snad lepe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam