Ahoj, mám takovej problém s kočkou, dneska jsem přišla domů z práce a zjistila jsem, že jí vzadu na hlavě chybí kus srsti - dávám fotku. Před cca dvěma měsícema jsme s ní byli u veterináře, protože jí oteklo nejdřív jedno oko, pak celá tvář, pak druhý oko, druhá tvář, a pak obě přední nohy. Veterinář ji docela zkoumal a na nic kloudnýho nepřišel, tak řekl, že nejspíš nějak blbě spadla, dal jí injekci, nějakej lék na tři dny s tím, že pokud zase oteče, tak se máme vrátit a udělá krevní testy. V poslední době (po návštěvě veterináře) měla na hlavě sem tam nějakou ranku, přisuzovala jsem to tomu, že si s ní náš kocour dost často chce hrát a není zrovna opatrnej. Ty ranky jí sem tam taky trochu natekly, ale vůbec se to nedá srovnávat s tím, jak oteklá byla předtím. Teď není oteklá ani trochu.
Jinak se chová pořád stejně, stejně jí, stejně si hraje, mazlí se.
Určitě s ní půjdu k veterináři, ale dostanu se tam nejspíš až příští týden, co s ní zatím můžu dělat, mám jí to něčím mazat (popř. čím), popřípadě co by to mohlo být? Doteď jsem měla kočky bezproblémový, a tak vůbec nevím, co s tím.
Nevím, jestli to na fotce je úplně vidět, ale na tom místě, kde jí chybí srst, je to na pohled takový navlhlý, jak kdyby jí to mokvalo.