• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..

koukněte sem...

rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRAMIN: Potkanová válka! :o)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    LA_PIOVRA: ja tim narazela na skutecnost, ze prehozenim problemu k sousedum se nic neresi. to pak muze vzit potkana soused a hodit ti ho zase pres plot. obrazne receno
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TRAMIN: vypovedet na Sibir, prenest jinam, dle naturelu a moznosti. Ja bych osobne jed taky davat nechtel a hledal vsecjhny sance jak se mu vyhnout. Nekdo to muze vnimat tak, jiny onak.

GIO: nase fenka Liluska imho prekona v oboru rodentocidy vsechny kocoury. Postavi se do lokality, zatuhe a jen nataci boltce jak satelity. A zabiji.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: musim se zeptat... kdyz ulovis ziveho potkana (50-100 zivych potkanu). co s nima pak?
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    TYRKYS2: neeee, Eriku fakt ne.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Prosím prosím, poraďte mi nějaký osvědčený kontakt na člověka praktikujícího Dornovku. Lokalita: čím blíž náměstí Bratří Synků v Praze, tím líp.
    Děkuji.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    TYRKYS2: dik, byli jsme v aavet. Nakonec nic vazneho, uf!
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    ahoj, jste nekdo online? pohotovost ted v praze - kam jet? jsme ze zizkova..
    GIO
    GIO --- ---
    porid kocoura.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: Na potkany je živolovná past humanismus, který si lidstvo nemůže dovolit. Jsou velcí, rychlí, chytří, ničeho se nebojí, přenášejí nebezpečné nemoci a rychle se množí. Zavolejte deratizační firmu, ať tam dá normálně jed.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: přímo pro psy dermanorm, megaderm, lososový olej (různí výrobci - třeba brit care), pupalkový olej ze zdravé výživy...přijde mi, že každý přísahá na něco jiného.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: poslala bys mi prosím link na něco, co bych zatím mohla zkusit? Moc děkuji.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: Ony existují spešl medicinální šampony, když už, všechny běžné šampony jsou prostě detergenty a na lupy ti u psa prostě nezaberou.
    Ty prachy...těžko říct...kdybys chtěla jen nabrat štítku, tak to bude pár stovek + ošetření...otázka je, jestli v tvém stavu není lepší koupit spíš ty omegy a třeba dva měsíce je dávat a krve až poté, když to nezabere...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    CAMELLA: byl to nějaký kokosovy olej sampon. Ale je fakt, ze ta koupel nepomohla. Máš tucha, kolik bych u vet mohla platit? Jsem na rizikaci a nemocenskou mam 5 tisíc. Tak abych byla připravena.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SIMCIIQ: Nechat vyšetřit u veta, ideálně i nabrat krve - lupy někdy bývají první známka třeba i hypotyreozy. Případně pak zařadit do stravy třeba lososák nebo oleje s omega3,5.
    Běžným šamponem to spíš zhoršíš
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: mobil opravuje. Včera jsem ji koupala
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Co se psími lupy? Tu tam se Máje udělají. A teď je zase na hrozny. Včera jsem ji koupila a teď venku vycesala. Ne jen, ze ma kožich nepříjemné tvrdý (čím je starší, tím to je horsi), ale do toho ještě ty lupy. Měla je i před koupelí.

S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Omlouvám se zřejmě za OT, ale nevím kam jinam napsat.
    Na zahradě (Praha 6) máme potkany od doby, co dělali nové metro. Uvelebili se zde, a moc se jim nechce zpět. Jsou roztomilí, ale dost se množí. Kvůli dětem si přejeme aby zmizeli. Rádi bychom našli šetrný způsob, jak se jich zbavit. Máte prosím nějakou zkušenost s nějakými konkrétními "živolovnými" pastmi? Nechceme je úplně zabíjet nějakým jedem. Nějaké nápady prosím? :) Děkuji.
    ADITU
    ADITU --- ---
    TAPINA: díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam