• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    HUDOUS_ML: známe. vzali jsme z utulku kocoura plesnivyho a chytla to cela rodina, pes skoncil na ATB, my nastesti jen s mastí
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ISCH: naši měli kocoura s plísní, navštívil je můj ex a doma to od něj chytil jeho pes (ex neměl žádné příznaky, v domácnosti s nakaženým kocourem byl cca 2 hodiny na návštěvě). Oba přeléčeni, já jsem přijela domů měsíc po přeléčení a chytla jsem to taky. Je to svinstvo, tak bacha.
    ISCH
    ISCH --- ---
    HUDOUS_ML: No jdu brzo na kolaudaci... Alev nejhorsim to chytnu ja ci zvirata, to se holt stava.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ISCH: on tě ten smích přejde, až to od ní chytíš taky :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak je to plisen.

Kolegyne nevypadala uplne happy, kdyz jsem ji uvitala slovy "Ahoj Hermelino!".
    Divny.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BESTIEVSAMETE: Jde spis o tu barvu kůže a ty bílá ložiska, vydrbana hlava obvykle vypadá lehce jinak, nicméně jak píšu, kdoví, Kor u koček. Vet udělá testy a řekne
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    CAMELLA: Mno já bych se plísně taky bála, ale naše kočinda si tohle umí vydrbat sama jen proto, že dva dny nejsem doma a ona je nervní. A není to nic než sebepoškozování...
    Ale ona i ta plísen se asi může projevit se stresem..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ISCH: Ale nechci někomu fušovat po netu do řemesla, vet řekne více :).
    Ono se to rádo vrací
    ISCH
    ISCH --- ---
    CAMELLA: Uz jednou si na hermelin hrali, tak si da repete... Dik :)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ISCH: Vypadá to jako ukázková plíseň :). Ale samozřejmě muže to byt cokoliv. Je možné, ze se kamarádce objeví někde na těle podobný flek, ma to rádo i lidi :)
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    OPI: u nás se letos ještě nesolí
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    MATHEA: ponožku si serve během mikrosekundy. Vydržela by jí na tlapce max tejpovací páska, ale to už je týrání.
    OPI
    OPI --- ---
    IVANEM: nemohla přejít přes posolenou cestu? u nás je tohle celoživotní boj
    ISCH
    ISCH --- ---
    Kamarádka se vrátila po dvou dnech domů a vítal jí kočičák s tímhle, koho napadne, co to je?
    K vetovi jdou zítra večer.

MATHEA
    MATHEA --- ---
    IVANEM: Mam u jednoho zlataka ten samej problem. Vetsinou od jara do podzimu, takze jsme tp vyhodnotili jako nejakou alergii na traviny.. Zrovna ted si ale zas rozhlodal levou predni mezi polstarkama.. Resim to ponozkou, elektrikarskou padkou a hypermanganem...
    IVANEM
    IVANEM --- ---
    Řešili jste někdo okusování tlapek u psa?
    Psová si je okusuje a nevím proč. Jakoby jí svědilo mezi prstama. Ale na veterině mudra nic nezjistila. Byla jsem s ní v září na kastraci a rozbory krve naprosto v pohodě, ledviny OK ostatní vše v normě.
    Nudit by se pes doma neměl, hraček má dost, jídlo má pořád stejné, granule jsem neměnila, ani nedostala nic neobvyklého. A to miluje mandarinky, ale ty neměla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TABO: zjisti si to složení diety pro psa, veterinář to bude vědět (mít zdroj, odkud to vypsat)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TABO: Myslím, ze bilky taky nebude moct prave.
    TABO
    TABO --- ---
    dekuju moc. Myslim, ze by fungovalo pridat ji do tech granuli neco, co ma rada. treba ryzi s mrkvi ma rada moc. bilky taky miluje. nemusi mit nutne maso, prave ma radeji prilohy :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABO: Ledvinová dieta prostě není chutná, protože neobsahuje maso. A nebude chutná ani vařená doma, protože ta musí obsahovat to stejné. To už je lepší vyzkoušet pár značek granulí, protože některé firmy umějí tu chutnost při vyhovujícím složení celkem dobře vychytat. Pokud nic, tak je lepší, aby pacient jedl jakoukoli stravu, než aby hladověl nad miskou s dietou, to se zřejmě dozvíš po kompletním vyšetření, co se všechno dá dělat. Jsou léky na vychytávání fosforu z organismu, které celkem dobře fungujou i při konvenčním krmení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam