• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..

koukněte sem...

rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAGDALENA: Pro koho? Psům celkem koxiby vyhovují, ale třeba pro kočky je šetrnější meloxicam, zejména pokud by mělo jít o dlouhodobé podávání.
    MAGDALENA
    MAGDALENA --- ---
    Ahoj, mate nekdo zkusenost s podavanim koxidu misto Loxicomu? Ma to byt setrnejsi? Patrala jsem, ale nic.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    TAPINA: Udelala jsem to vloni, udelam to i letos, neb mi to tak prijde spravny. :) TAPINA - dekuju moc za trpelivost, vsechny rady a konzultace v poste i tady! :) :*
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TAPINA: Konkrétně v tomhle budou fytoestrogeny, takže je to vlastně to samé co v incurinu, ale “nejsou to prášky” :)
    Taky radši dávám incurin a mam jistotu, ze dostává vždy stejnou (velmi nízkou) dávku, ale holt je to zla syntetika:))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BODY_SUIT: Mě by někdy zajímalo, co v těch Energyvet produktech OPRAVDU je, když se to propaguje jako léčivo, které zvířátkům rovná nerovnováhu energií a jeden přípravek pomáhá na věco od bronchitidy po neplodnost. Působí to na mě dost nedůvěryhodným dojmem a radši bych teda použila léky se známým složením a účinkem.
    LUISA
    LUISA --- ---
    BODY_SUIT: supr,diky moc...zitra bysme meli vedet)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: No jo no. Je to nejčastější vedlejší účinek kastrace, holt něco za něco. Jako je fakt, ze čubě to nevadi, ale stejně tak nevadí i ty prasky, moje cuba žere jen čtvrt prasku 1xd, nic hrozného
    LUISA
    LUISA --- ---
    ISCH: to by moc nepomohlo,)
    ISCH
    ISCH --- ---
    LUISA: Nu tak to abys poridila omyvatelnej pelech...
    LUISA
    LUISA --- ---
    mne se jen nelibi to cpani praskama do konce zivota/ no uvidime, diky moc za rady)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: Však to není žádná nemoc, jen proste nedostatek hormonu, léky to doplní a bude Ok. Stojí to par kacek.

Jinak ale samozřejmě dones na veterinu i moč, jestli opravdu nemá zánět močaku.
    LUISA
    LUISA --- ---
    CAMELLA: :( ajaj
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: I po 7 letech, jako u moji cuby
    LUISA
    LUISA --- ---
    neee(( kastrovana byla pred rokem?to se muze objevit po takove dobe?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: Dojdi si pro incurin/ovestin nebo propalin, pomáhá to, akorát holt už to většinou bere cely život.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LUISA: pokastracni inkontinence :(
    LUISA
    LUISA --- ---
    cube zacala unikat moc,od vcera, lezi,pak se zvedne a je pod ni louze..myslite,ze bude nachlazena?je kastrovana a zanet mocaku mi neprijde,to uz jednou mela a to si furt drepala a skoro nic nevycurala, ted cura normalne//
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Vsimla jsem si ze cubine se posledni dobou hodne klepou zadni nohy. Treba kdyz kadi, musi u toho pochodovat. Venku kdyz stoji tak se ji treba jedna klepe ale pri pohybu ne. Je ji dost nad deset let, ale kondici ma mlady cuby. Nohy mela slaby uz kdyz jsme si ji vezli z utulku pred sesti lety ( nevylezla na gauc ani do auta) ale pak jsme to s ni rozchodili. Ma smysl resit rentgen nebo veterinu? Nechce se mi platit vysetreni kdyz se jen dozvim ze dkk blby a nic s tim nejde. Operace uz asi nepada v uvahu. Davam ji preventivne msm kuru jednou za rok, hodne chodime, ale v postroji uz netaha. Da se delat jeste neco?
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    VERCA_ZABA: kouknu, děkuju :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    Ehm, omlouvám se framYkoin
    TARGI
    TARGI --- ---
    TARGI: a samozřejmě jsem hysterka a už v tom vidím bůh ví co se jí to nedějeTARGI:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam