• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    LUISA: Dojdi si pro incurin/ovestin nebo propalin, pomáhá to, akorát holt už to většinou bere cely život.
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    LUISA: pokastracni inkontinence :(
    LUISA
    LUISA --- ---
    cube zacala unikat moc,od vcera, lezi,pak se zvedne a je pod ni louze..myslite,ze bude nachlazena?je kastrovana a zanet mocaku mi neprijde,to uz jednou mela a to si furt drepala a skoro nic nevycurala, ted cura normalne//
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Vsimla jsem si ze cubine se posledni dobou hodne klepou zadni nohy. Treba kdyz kadi, musi u toho pochodovat. Venku kdyz stoji tak se ji treba jedna klepe ale pri pohybu ne. Je ji dost nad deset let, ale kondici ma mlady cuby. Nohy mela slaby uz kdyz jsme si ji vezli z utulku pred sesti lety ( nevylezla na gauc ani do auta) ale pak jsme to s ni rozchodili. Ma smysl resit rentgen nebo veterinu? Nechce se mi platit vysetreni kdyz se jen dozvim ze dkk blby a nic s tim nejde. Operace uz asi nepada v uvahu. Davam ji preventivne msm kuru jednou za rok, hodne chodime, ale v postroji uz netaha. Da se delat jeste neco?
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    VERCA_ZABA: kouknu, děkuju :)
    TARGI
    TARGI --- ---
    Ehm, omlouvám se framYkoin
    TARGI
    TARGI --- ---
    TARGI: a samozřejmě jsem hysterka a už v tom vidím bůh ví co se jí to nedějeTARGI:
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: no, právě, prve vet řekl že zatím atb nedá že betadina a framikoin... Teď se obávám že ta atb už nasadí. Achjo tak píšeš do dvou měsíců že se to neřeší, tak čistě teoreticky by se to snad mohlo stihnout... Agrrrh to mě štve
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TARGI: Jestli má jen lokální terapii, tak by se naočkovat mohla. Otázka je, jestli to už nebude na celková atb., když se to vrací. V nejhorším očkování zopakujete, no.
    TARGI
    TARGI --- ---
    TAPINA: děkuju, řeším s Baz.. no, udělalo se jí něco jako když mají lidé hemoroidy. Šla jsem s tím a zároveň že chci naockovat vše mimo vztekliny tu má tříletou. Vet řekl mazat betadinou a framikoinem a cca 10 dní po zahojeni dorazit na očkování. Jenže ji se to udělalo znova, takže teď pojedu zas na vet co s tím... Očkování měla do konce listopadu. Tak abych věděla. Děkuju
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TARGI: Na leptospiru takřka vůbec (v zamořených lokalitách se doporučuje očkovat pro jistotu 2x ročně, běžně se zpoždění do dvou měsíců neřeší), psinka, parvoviróza a adenoviróza má ve většině současných vakcín trvanlivost až 3 roky, pokud proběhlo počáteční vakcinační schéma správně. Parainfluenza drží taky tak maximálně ten rok, ale to je taková nemoc do počtu, jako účinnou ochranu před psincovým kašlem doporučuju raději extra vakcinaci i s Bordetellou (Pneumodog, Nobivac KC)
    TARGI
    TARGI --- ---
    Takový dotaz, jak dlouhý přesah má očkování? Na ostatní nemoce mimo vztekliny?
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    PEPSSI: spíš asi jde o to, aby ty granule byly menší? mame kocoura, který ma jen 4 špičáky a sni vsechny granule. ty větší ale musí dýl žužlat. jinak kupujeme Brit Care nbo Applaws
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    Můžete mi prosím někdo doporučit nějaké kvalitní granule pro kočku, co nemá půlku zubů a zbytek za moc nestojí? Díky předem
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    IVANEM: Tak to je na prd, Baloun je v tomhle uzasnej pacient.. Pak jedine limec no :(
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    HUDOUS_ML: známe. vzali jsme z utulku kocoura plesnivyho a chytla to cela rodina, pes skoncil na ATB, my nastesti jen s mastí
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ISCH: naši měli kocoura s plísní, navštívil je můj ex a doma to od něj chytil jeho pes (ex neměl žádné příznaky, v domácnosti s nakaženým kocourem byl cca 2 hodiny na návštěvě). Oba přeléčeni, já jsem přijela domů měsíc po přeléčení a chytla jsem to taky. Je to svinstvo, tak bacha.
    ISCH
    ISCH --- ---
    HUDOUS_ML: No jdu brzo na kolaudaci... Alev nejhorsim to chytnu ja ci zvirata, to se holt stava.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ISCH: on tě ten smích přejde, až to od ní chytíš taky :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak je to plisen.

Kolegyne nevypadala uplne happy, kdyz jsem ji uvitala slovy "Ahoj Hermelino!".
    Divny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam