• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    GIO: to ona dostala dve v prubehu tydne plus ji davam ten karsivan, jen me zajimalo jestli neni nejaka nahrada, protoze to neni úplně nejlevnější
    GIO
    GIO --- ---
    SOJKA: my jsme fene po mrtvici davali injekcne B12 po urcitou dobu..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Mel bych dotaz. Existuje nejaka alternativa ke Karsivanu 100 pro psa po mrtvici? dekuji
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: oki, dekuji...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Radši ne, je potřeba nejdřív zjistit, co to je.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    TAPINA: mam to zkusit zahrat a vymacknout?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZVIRATKO: Na veterinu ho s tím vem. Může to být jen ucpaná mazová žláza, ale taky třeba ne.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    nasel jsem kocourovi na zadech na kuzi neco jako materske znamenko, ale je to vystouple a docela velke
    nikdy driv jsem si toho nevsiml (a to ho mazlim poctive), takze si nejsem jisty jestli to mel vzdycky
    mam se desit?

BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    Prosím vás, nevěděli byste někdo, kde v Brně co nejdříve koupit Rodicare instant? Chodím na to do Pet planetu a došel jim, jinde v pet obchodech to nevedou... Je to docela akutní.
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    LITTLE_SISTER: hm, taky jsem nenasla. :( mela jsem za to ze maji ...
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: Google nic nehlásí...
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    LITTLE_SISTER: podivej se, jestli nema PhysioDog pobocku v Budejicich, mam ten dojem..
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LITTLE_SISTER: To je až poslední možnost, když všechno ostatní selhává.
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    Teď jsem se dočetla o možnosti denervace kyčelního kloubu, nemá někdo zkušenost?
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    LAETATIO: klidně bych do něj zainvestovala, ale obávám sem, že u nás na jihu bude složitější nějaký psí fyzio najít. pokusím se mu aspoň zatím dopřát pravidelný dlouhý procházky, kde se vyběhá...
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    LITTLE_SISTER: tohle hrozně záleží. Nenechala bych ho s práškama dělat rychlé obraty apod. (aportování, agility, divoké honičky se psy) Zato třeba dlouhý klus, plavání, posilovací ciky, kdy si nasvalí zadek jsou fajn, protože ty svaly jsou to, co mu ten zadek udrží pohromadě a bez nich to půjde do kopru úplně. Jestli máš finance, jsou dneska i psí fyzioterapie třeba s cvičením ve vaně v protiproudu...
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    TAPINA:
    LAETATIO: ok, takže prášky raději nasadit... někde jsem vyčetla, že je to tlumí tak, že pak běhaj jak čamrdy a tím pádem si moc ty klouby nešetří...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LITTLE_SISTER: Přesně tak, právě podle toho, že se hůř zvedá a blbě chodí do schodů, nebo se mu nějaké pohyby dělat nechce radši jde oklikou, než by vyskočil na schod.
    LAETATIO
    LAETATIO --- ---
    LITTLE_SISTER: no kdyby ho to nebolelo, tak se asi nebude hůř zvedat, chodit blbě do schodů a stát na jedný noze :(
    LITTLE_SISTER
    LITTLE_SISTER --- ---
    Ahoj, dysplazie u kokra 10let (nově diagnostikovaná), začal brát Alavis a máme se stavit na veterině za 3 tejdny, eventuelně bysme nasadili prášky na bolest. Moje otázka zní - jak poznám, že má bolesti? Nechce se mi ho tím ládovat preventivně. Má klasický příznaky: chodí blbě do schodů, udrží se hůř na jedný noze když čůrá, hůř se zvedá, ale rychlá chůze/běh mu problémy nedělá. Že by ho to ale bolelo, nějak nepozoruju. Veterinář mi tvrdí, že ho to nejspíš bolí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam