• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADELAIDE: dobrých veterinářů je v Praze víc, pokud nemáš akutní potřebu jezdit z Modřan do Slivence, možná by stálo za to uvést lokalitu

za nás osvědčená veterina na Kobylisích - Sokolníky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELAIDE: šetrnější narkozu (inhalačku) už maj skoro všichni veti v Praze :)))
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    CAMELLA:
    TAPINA: Dík :) chovatelka mi ted poradila nějakou veterinu v Libni se šetrnější nárkozou tak to asi prubnu : )
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ADELAIDE: Ty si vyber veterináře a techniku si vybere on :o)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELAIDE: já chodím ke své bývalé šéfce se všemi zvířaty, je na smíchově http://veterina-smichov.cz
    Na kočky je profík. Kastruje bokem.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    Ahoj, když jsme u těch kastrací, máte nějaké doporučení na dobrého veterináře v Praze? a volíte spíš klasickou kastraci přes pupík nebo z boku? začíná mi teď doma mrouskat starší z koťat, tak to už budu muset začít řešit :) Dííky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAKYTA: Karnitinem třeba. Některé značky granulí mají seniorskou verzi s karnitinem právě pro tyhle případy. Teď ale nevím u hlavy, která třeba. A pravidelným pohybem.
    MAKYTA
    MAKYTA --- ---
    Mam 11 staforda po kastraci a mame velky ubytek svalovy hmoty , uz je zase cilej a beha. poradili by jste mi jak doplnit svalovou hmotu ?? diky
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BLONDYNKA: a Auditu: ok děkuju :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GENEVIEVE: vodu jim seber cca hodinu před zákrokem.
    ADITU
    ADITU --- ---
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    mám dotaz :)
    zítra ráno jsou kocouři objednání na kastraci. dostali v sedm večeří a na noc jim vezmeme jidlo a ráno nic nedostanou.
    co ale pití? můžeme jim nechat vodu?
    IF_
    IF_ --- ---
    Ahoj, než se vydám případně na veterinu, zkusím tady poprosit o radu.

Feně (13 let) začalo trochu téct z jednoho oka, tmavší tekutina (ospalky se nedělají a není to nijak markantní). Nepomohlo by to třeba něčím lidským prokapat/namazat? Jinak s tím dřív problémy nikdy neměla.
    KLI
    KLI --- ---
    TAPINA: děkuji
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KLI: Bravecto, Comfortis
    KLI
    KLI --- ---
    Nemůžu to najít, ale co je opravdu účinné na kočičí blechy?
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TAPINA: Ona už tam žádné chlupy nemá, co si nevylízala, to jsme ostříhali. Betadinu mám, tak to zkusím s ní. Díky moc.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MEANDER: A Betadinu nemáš? Radši bych to něčím polívala, protože zvlášť v takových místech má zásyp tendenci udělat slepenec chlupů, bordelu a ještě většího bordelu.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TAPINA: Na opruzenou prdel. Shodou několika blbých okolností (mj. dietní chyby, za což můžu já) dostala brutální průjem. A protože má problém s ocáskem, nemůže ho zvednout nahoru, má ho furt rovně nebo dolů, a navíc je dlouhosrstá, nepomohlo ani stříhání. Otíráme ji desinfekčními ubrousky z veteriny, ale ten zásyp mi furt přijde tak nějak užitečnější.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MEANDER: Vadit by to nemělo, ale zásypy jsou na zvířata aplikační forma na prd. Na co to má být?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam