• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..

koukněte sem...

rozbalit záhlaví
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    GINGERCAT: jo, o té mi psala...máš zkušenost?
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ADELAIDE: klinika Erika?
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    CAMELLA: ok, to jsem nevěděla :)
    BALAENA: jsem na Letné , tudíž ta Liběň co mi doporučila mi docela vyhovuje.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADELAIDE: dobrých veterinářů je v Praze víc, pokud nemáš akutní potřebu jezdit z Modřan do Slivence, možná by stálo za to uvést lokalitu

za nás osvědčená veterina na Kobylisích - Sokolníky
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELAIDE: šetrnější narkozu (inhalačku) už maj skoro všichni veti v Praze :)))
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    CAMELLA:
    TAPINA: Dík :) chovatelka mi ted poradila nějakou veterinu v Libni se šetrnější nárkozou tak to asi prubnu : )
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ADELAIDE: Ty si vyber veterináře a techniku si vybere on :o)
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ADELAIDE: já chodím ke své bývalé šéfce se všemi zvířaty, je na smíchově http://veterina-smichov.cz
    Na kočky je profík. Kastruje bokem.
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    Ahoj, když jsme u těch kastrací, máte nějaké doporučení na dobrého veterináře v Praze? a volíte spíš klasickou kastraci přes pupík nebo z boku? začíná mi teď doma mrouskat starší z koťat, tak to už budu muset začít řešit :) Dííky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAKYTA: Karnitinem třeba. Některé značky granulí mají seniorskou verzi s karnitinem právě pro tyhle případy. Teď ale nevím u hlavy, která třeba. A pravidelným pohybem.
    MAKYTA
    MAKYTA --- ---
    Mam 11 staforda po kastraci a mame velky ubytek svalovy hmoty , uz je zase cilej a beha. poradili by jste mi jak doplnit svalovou hmotu ?? diky
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    BLONDYNKA: a Auditu: ok děkuju :)
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    GENEVIEVE: vodu jim seber cca hodinu před zákrokem.
    ADITU
    ADITU --- ---
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    mám dotaz :)
    zítra ráno jsou kocouři objednání na kastraci. dostali v sedm večeří a na noc jim vezmeme jidlo a ráno nic nedostanou.
    co ale pití? můžeme jim nechat vodu?
    IF_
    IF_ --- ---
    Ahoj, než se vydám případně na veterinu, zkusím tady poprosit o radu.

Feně (13 let) začalo trochu téct z jednoho oka, tmavší tekutina (ospalky se nedělají a není to nijak markantní). Nepomohlo by to třeba něčím lidským prokapat/namazat? Jinak s tím dřív problémy nikdy neměla.
    KLI
    KLI --- ---
    TAPINA: děkuji
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KLI: Bravecto, Comfortis
    KLI
    KLI --- ---
    Nemůžu to najít, ale co je opravdu účinné na kočičí blechy?
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TAPINA: Ona už tam žádné chlupy nemá, co si nevylízala, to jsme ostříhali. Betadinu mám, tak to zkusím s ní. Díky moc.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MEANDER: A Betadinu nemáš? Radši bych to něčím polívala, protože zvlášť v takových místech má zásyp tendenci udělat slepenec chlupů, bordelu a ještě většího bordelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam