• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    TAPINA: Ale díky, předala jsem to aspoň sestře, která očekává NOD štěňátka každým dnem a u myslivců se zatím čipování ještě moc nenosí..
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    TAPINA: Aha, takže příští rok už musí být čipovaní všichni.. zajímavé. A zaručeně to pomůže proti množkách :D
    (měla jsem troje štěňata, jen ta první, na jinou ch.s., byla "pouze" natetovaná (r.2004))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WESSNA: Povinné čipování je od příštího roku. Důležitá informace je, že nečipovaný pes nebude mít uznávanou platnost vztekliny, takže oproti předchozím informacím je na místě čipovat už letos. Pokud by pes, který chodí na očkování třeba v červnu, v březnu někoho pokousal, může být problém. Je po 1.1., nemá čip, vakcinace neplatí.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    TAPINA: Tak to snad platí i teď, ne?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    TAPINA: vypadá to, že tam pojedu, zítra jí zkusím zavolat, můj veterinář doporučuje buď stomatologa nebo rovnou vytrhnout, že jak by ten zub postupně umíral, tak by se mu tam udělal zánět klidně až do kosti a okolo ostatních zubů (jestli jsem to teda správně pochopila)
    XAJA
    XAJA --- ---
    chudak kajo totiz vyzra takto.

XAJA
    XAJA --- ---
    TAPINA: zacinam byt zufala.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    XAJA: Tady zatím Bravecto funguje, nestraš. Bývají v tom regionální rozdíly.
    XAJA
    XAJA --- ---
    XAJA: a teda v pondelok som kaja neprezerala a vcera som povytahovala uz fakt nacucanych, velkych. a tieto dnesne su uplne zive, ziadne take tie omamene, ako byvali par hodin po prisati.
    XAJA
    XAJA --- ---
    XAJA
    XAJA --- ---
    je mozne, ze by uz tie svine boli rezistentne aj na ucinnu latku v bravecte? je fakt, ze delim "obrie" pipety pre normalne macky, ale vytehujem to striekackou a delim fakt presne. davala som pred tyzdnom, napriek tomu som prave z kaja vytiahla toto. vcera to iste, aj z druheho kocura, co sa moc flaka vonku.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NA_PYCZU: Doktorka Štrosová je ale fakt kapacita, to bych možná i dojela. Jinak znám bohužel jen v Brně.
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Zdravím, nemáte někdo zkušenost s pražským stomatologem? Horác si ve svých 2,5 letech ustipnul horní špičák, po cele délce z přední strany, můj veterinář mi doporučil doktorku Strosovou, ale ta je az Hradce Králové, tak kdyby jste věděli nebo spis měli zkušenosti s někým (nejlépe pražským) budu rada. Diky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Stačí, i když nejlíp se s tím manipuluje v nějaké krabičce s širším uzávěrem.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Posbírej bobky ze tří dnů po sobě a dones na veterinu. Kocoura nemusíš.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Nejlíp udělat koprologii a zjistit, jestli teda něco má nebo ne, protože když má, takse odčervuje jinak, než jednorázově, a navíc různě podle toho, co má.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    nejakej tip jak prinutit kocoura pit? Z kapsicky mu delam polivku, to driv fungovalo ale ted chudak uz druhej den skoro hladovi (da si tak jednu denne a nic jinyho nema). Zhubnout by prej mel, ale ja hlavne potrebuju aby hodne pil kvuli mocaku. To do nej mam prat strikackou? Vyvar mu nikdy moc nesmakoval ale muzu ho zkusit, kocici mliko si da ale to by asi nemel pit porad (nebo to je v pohode kdyz to hodne naredim?)

a kolik vam (zdravy) kocky denne vypijou?
    ADELAIDE
    ADELAIDE --- ---
    NIGHTFURY: jajx, tak já teda musím říct, že moje kočky už se dneska ráno voblizovali a jakoby se vůbec nic nestalo....byli teď zhruba 3 dny každá ve svém pokoji, tak už si možná zase začaly "vonět" :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ADELAIDE: chudinka lampička...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam