• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Tak to jedině pro i nich, to ti nikdo jiný neřekne, ano kdyby tam byl s něčím podobným. Nikdy nejsou dva případy stejné.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MONROE: Zvedni telefon a zeptej se přímo tam
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: V Brně, nebo je ještě nějaká jiná?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    CAMELLA: Jinak my vždy kapali atb kapky do obou očí, protože kočce fakt nevysvětlíš, že si při čištění nemá packama sahat do obou očí.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MONROE: Tobrex
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A možná je ve smlouvě kastrace do roka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Předmět diskuze je ta bílá. No nedejte jí zvýšenou péči. :)

TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANABEL_LEE: U kočky, kde si vytáhneš celé pohlavní orgány ven z břicha a tam přehledně pracuješ pod vizuální kontrolou ze všech úhlů, je to jen o šikovnosti, jak kdo umí vázat uzly :o) Průšvihové je to u feny, kde to celé pořádně vytáhnout nejde a půlku věcí děláš stylem "loď v láhvi". Ale samozřejmě raši dělám nemrouskající, protože je to rychlejší, je potřeba méně uzlíků a v podstatě se ani při blbé souhře okolností nemá co stát.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: hezky no .)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: chapu .)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: nene, celé léto mrouskat nebude!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tady třeba je obrázek klidového a říjového pohlavního aparátu. A když přinesou v sezóně kočku, která zrovna teď nemrouská, ale mrouskala a zase bude, tak vidím to stejné, co v té říji.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: jinak ano, ta tydeeni pauza s folikulem je na houby, to pak chce cekat az na podzim, az skonci cele rijove obdobi no...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: tak ale radsi kastrujes kocku o ktere vis ze v mrouskani neni, ne? moje kamaradka vetka to teda dela dost nerada, prave kvuli krvaceni, tak predavam jak jsem nakoupila
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: dík.
    Já právě mám zkušenost, že kastrovanou bytovou samici je dobré držet co nejvíc v klidu, aby nenastal nějaký nepěkný zlom v chování.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Delší pauzy než týden bývají výjimečně. Klidně to už odlož, teď už je to jedno, tak ať má na to klid.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: tak stejně už jednou mrouskala, teď v lednu. Proto jsme nestihli kastrovat těsně před.
    Mám očekávat nový mrusk už po týdnu?
    Je teda lepší to odložit po úpravách bytu nebo jí radši objednat hned?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANABEL_LEE: No, pud sebezáchovy je ti na nic, když ti přivezou z venkova kočku, o které nevědí, jestli není březí, natož pak kdy mrouskala :o) Jde to, holt to pak není dvoucentimetrová ranka. A mezi náma, když s kočka nevykastruje v zimní pauze, tak nevidím zásadní rozdíl mezi orgánama při mrouskání a orgánama při té srandovní týdenní jakože pauze (která v reálu znamená, že na vaječníku je folikul a čeká se, jestli přece jen nepřijde kocour, který by ho zovuloval).
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: nic takového bych rozhodně nechtěla.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MONROE: kastrovat i pres mrouskani nejde, respektive udela to jen vet s nedostatecnym pudem sebezachovy. vsechny organy jsou prokrvene, prosakle, do toho rozumenj vet rezat nebude a rekne ti ze mas prijit az po mrouskacim obdobi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam