hoj, mam fenku bigla, 11,5 roku. no a ma nejaky selesty na srdicku, nic vaznyho snad, obcas se zakasle, zakucka, nebo odfrkne. pujdem na sono, co muzu cekat?
nejakou arytmii ma v podstate odjakziva, teda jestli ma byt psi tep pravidelny jako lidsky.
druha vec jsou zuby, tahne ji z huby jak z pekla, granule ani nic tvrdyho uz nerozkouse (pravda, granule ji namacim uz dliouho, to tomu asi taky moc nepridalo), jabko nebo okurku ok ale mrkev uz asi neda, ale takovy ty zvykaci tycinky (profil hvezda) ma zase rada, to jo :). takze myslim, ze ji to asi extra neboli. no, koupil jsem ji ted kelpu, plus "bio" pastu, takze to snad nejak dame dokupy (funguje to?), mj. jsem ji nekdy pred pul rokem koupil taky "ustni vodu" ve spreji od trixie, ale v ty je zase fluor, coz se mi uplne nezda, do huby si to strikat nenecha, ja se s ni prat nechci, a ze by to krome ne-smradu melo nejakej lepsi ucinek, o tom nevim.
posledni moznost je ji nechat uspat a hubu vycistit, ale to urcite nepujde bez toho vysetreni srdce, a levny to taky neni..
vet. ordinace PET CARE CLINIC, Tusarova Praha 7