• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    XARGH: Já doporučuju svoji bývalou šéfovou, je fakt pečlivá a šikovná, s cenou ale nejsem schopná říct - u 11 letého psa musíš počítat, že se bude dělat dražší anestézie atd.

Veterinární klinika Praha 5 - Veterina Smíchov
    http://veterina-smichov.cz
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    XARGH: Ahoj, mám dobrou zkušenost http://www.zbyneklonsky.com/ nevím, jak se pohybujou ceny u jiných stomatologů, ale Lonský mi byl doporučen a byla jsem spokojená, zákrok se dělal v celkový anestezii a myslím, že proto to stálo kolik stálo
    XARGH
    XARGH --- ---
    Ahoj, potrebuju doporucit ne moc draheho, presto spolehliveho veterinare v Praze a okoli, ktery dela stomatologii. Fenka, 11 let.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    THX_1138: https://www.aavet.cz/mvdr-tomas-fiala/
    Zítra budu mít bohužel i vlastní osobní referenci.
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: ok, dik.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: Lék je proti bolesti, to je dobrý, ale se zlomeninou kdekoli výš, než je nárt, bych šla určitě na ortopedii, to bude chtít zafixovat.
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: ma natekky nart, zlomene je to zhruba pod kolenem, asi lytkova kost. Psa jsem ba rtg drzela na koleni, aby to slo poznat. Uvidim zitra. Co ten lék?

MAR_TINA: dekuji :))))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: Celkem podstatná je informace co má zlomeného a jak.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: marada je nás soused. Doktor je výborný, na psí kostru a pohyb vynikající. Mívá děsný fronty a má malou cekarnu. Pokud budeš potřebovat zázemí během doby, kdy bude pečovat o psa, napiš, kafe máme.
    Máme kočky, tak k nám mohou jen klidní psi, co je neřeší.
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    TESSS: Dr. Marada ma jako ortoped velmi dobrou povest. Kamaradka na nej dostala doporuceni od jineho verdrinare, co rekl, ze by sveho psa nechal operovat u nej, a M. zachranil fence nohu, ktera byla zmasakrovana na hranici amputace. Fenka ted beha.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Dobry den, ahoj.

Pes ma asi zlomenou tlapku, dle analogového. Rtg jsem to tam poznala i ja. Dostal Melovem 5% 0,1 ml/8kg/ v pripade, ze do zitra se stav nezlepsi bude potreba ortoped. Dostala jsem kontakt na vet. Klinika Maradovi na Melniku. Mate nekdo zkusenosti?
    A dotaz na jiny pohled veterináře Tapino?
    Je pistup me vet OK?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETRPEDROS: A co čekáš za radu? Příště dodej rentgeny a pak se můžeme bavit o diagnóze.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Dostat radu jdi ba veterinu mize to byt neco vazneho priste zkusim emimino tam my mozna poradi kam sahnout jestli nema krev v moci atd... diky
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    CAMELLA: Byl jsem na veterine. Nic zlomenyho nema pry jen natazene svaly. Takze zbytecna navsteva. Dostal inekci s ma byt vklidu. Me se taky ulevilo ze nema nic z pateri
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    PETRPEDROS: A až půjdeš na tu veterinu, tak tam prosímtě nechoď s tím, že chceš "nějakou injekci". Ono to vypadá na solidní průser, výhřez plotýnky nebo něco takového, takže se to fakt nevyřeší zázračnou substancí.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    PETRPEDROS: Sorry, ale na psa co se nemůže postavit, nežere a nepije fakt žádná babská rada není, je třeba veterinář ASAP.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    P.S. ta veterina je vždy pro mě vždy až poslední možnost. Přeci je to pes a kromě psinkového kašle co chytil od jiných psů ho k doktorovi nevodím. Je to vořech takže do teď žádné problémi. Možná bych spíš než tohle uvítal nějakou babskou radu.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Ahoj, mám pesana cca 10 let. Teď o víkendu jsme spolu hodně blbnuli. Od neděle se nemůže postavit na zadní nohy, pořád leží. Nejí a nepije. Když už vstává nebo ho nutím jít ven tak kňučí a moc mu to nejde když už se postaví sotva leze. Má cca 31 kg. Mám počkat že se z toho vylíže, nebo jet sním na veterinu že mu dají nějakou rozhýbávací iněkci?
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    MYSKAZBRISKA: radši bych zavolala...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam