Potřebovala bych nějaký zázračný nápad ohledně našeho kocoura (cca 13 let) - celý život byl poměrně hubený, ale teď vyhubnul na kost. Je to asi měsíc, co přestal žrát. Od té doby se udělala kompletní krev (2 x s rozestupem 14 dní) z toho jednou se dělalo i vyšetření štítné žlázy a mám za to, že snad i slinivka, sono břicha, rentgenm hrudníku, koprologie a rozbor moči. Všechno bylo v mezích normy, bez nálezu, plíce prý pan doktor takhle čisté u kočky dlouho neviděl, srdce jako mladík atd. atp. Jediný nález měl slabý nález v moči, zaléčeno, druhé vyšetření čisté.
V tuhle chvíli je po odčervení něčím, co by mělo vzít i giardie, kdyby se na koprologii jen neukázaly. Má léky na podporu chuti k jídlu, proti průjmu a nějaký šetrný atb. Kocour žere (jen syrové maso, nic jiného stále nechce. A má průjmy. Zpočátku hodně velký průjem, ten byl zastavený Enterozoo, teď má prostě hodně řídkou solici, která mu chvílema podle mě odchází po troškách aniž by si toho všiml. Výsledek je, že tráví dny ve velké psí kleci, a já prakticky denně měním a peru deku, co tam má, protože nedojde na záchodek, který zabírá půlku klece. Protože už tam pak nemá moc čistých míst, je občas zahovněný prakticky celý :( Dneska jsem si všimla, že jak se pořád čistí okolo konečníku (zvláštní, že třeba na nohou mu to nevadí), tak si pomalu začíná rozedírat kůži a já se začínám bát ještě nějaké infekce z toho... Pije, močí.
Nenapadá vás něco, co jsme zapomněli vyšetřit? (mikrobiologický rozbor trusu se bude dělat, pokud se nezlepší). Začínám zvažovat uspání, ale příčí se mi nechat uspat letitého parťáka, když je podle všech možných vyšetření zdravý...