• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CAMELLA: a nechávala si ho běhat s ošoupaným krkem nebo to řešila jinAK? Eda má zatím obojek na lysém krku a kontroluju, jestli je kůže v pořádku.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TESSS: dle recenze zde jsem ho zkusila po x letech používání Foresta a dobrý, jen to, co píše Martina. Nicméně můj kocour měl ošoupanou srst i z Foresta
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: kocour číslo dva ho má bez problémů a ani jedno klíště. Je poměrně tuhý, tvrdý a tlustý a proto má Eda asi odřený krk.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Co ten Bepharr? Ma dost slusny recenze, ze se mi ani nechce jim věřit za tu cenu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dobrý téma.
    Venkovnímu kocourovi jsme dali antiparazitní obojek BEAPHAR DIAZ Flea and Tick 35 cm primárně proti klíšťatům. A jemu se pod ním úplně sedřela srst, spíš mechanicky, kůži má hladkou světlou nepodrážděnou.
    Zkusit jiný obojek nebo něco ve spot-on / tabletách? A co? Fakt potřebuju účinnost na klíšťata.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: Pro lidi, co nechtějí ošklivou chemii. Těm je jedno, že to nefunguje :D
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: ok, dik. Pak teda nechapu, proc to prodavaj
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: Antiparazitní parazity zabíjí, repelentní odpuzuje. Někdy mají obě vlastnosti. Čistě repelentní je u psa celkem k ničemu, to funguje nanejvýš u lidí, kteří jsou navíc oblečení a když to klíště je někde, kde mu to smrdí a ještě kůže není hned v dosahu, tak se pakuje jinam. Když vleze na psa, tak dilema smrad vs. jídlo skončí obvykle jednoznačně :o)
    TESSS
    TESSS --- ---
    Asi stupid dotaz. Jaky je rozdil mezi antiparazitnim obojkem a repelentnim?
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, tohle vse pred necelym tydnem delano. Kocka neni porad v pohode. Nevyskoci na stul, nevyleze schod.

Uz me nenapada co s ni. :(
    Pry jsou vsecka vysetreni vycerpana.
    Co myslite vy?

Ji, pije, ale od minulyho roku ma kilo dole.

NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NICKIE: Jo jo, Horácovi sem tam kápnu, nevím, jestli si to jen vsugerovávám, ale mám pocit, že když potká háravku, tak to není takové peklo, výrazně se zlepšila jeho snášenlivost psů (ale to taky nedokážu říct, jestli je to výcvikem nebo těma kapkama), stejně tak doma tolik neštěká (respektive neštěká na každej zvuk, kterej uslyší a ignoruje holuby, co se mu škádlej na stromě před oknem- dřív ho ty zvuky plácání křídly dost děsily)
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    NA_PYCZU: děkuju. A máš osobní zkušenost s podáváním psovi?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NA_PYCZU: a objednávku je možno vyzvednout v Manifestu na Florenci (nákup přímo tam nedoporučuju, protože cena je nasazená o Manifesto výdělek)
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    NICKIE: Za mě osobně doporučuje tyhle: https://www.dobrekonopi.cz/obchod
    Celej koncept je super, pěstujou u Sušice. Perfektní kvalita.
    NICKIE
    NICKIE --- ---
    Nás pes má nádor na plicích s ne úplně dobrou prognózou. Bylo mu 11 a do léčby operace a chemoterapie už jít nechci. Zatím je mu docela dobře jen občas zachrchlá. Na veterině se zmiňovali o CBD tak jsem si říkala že to vyzkouším. Na trhu je toho ale víc a nevím kde začít. Nemáte někdo dobrou zkušenost s nějakým CBD olejíčkem? Je to i stresař a atopik tak by mu to mohlo sednout.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Ahoj,
    stalo se nám, že kočka (zdravá, 3 roky, 4,5kg), zůstala cca přesně 48 hodin zavřená v předsíni bez vody a jídla, když jsme na víkend odjeli.
    Dostala najíst, napít, vypadá úplně v pohodě, nezvrací, naopak chce jíst hodně :)
    Mám jí radši kvůli játrům vzít na veterinu?
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    AZTEC_MIA: Byla jsem něco řešit s kotětem v Libčicích a myslím, že se raději projedu na Anděl nebo do Berouna a raději zaplatím, co si řeknou.
    Ale taky teď řeším kastraci cca 8mi měsíční kočičky (je drobná a měla vážné zdravotní potíže, zůstaly jí trvalé následky) a okládá se to až víc přibere, snad se jí nepodaří mámě zdrhnout - přezevšechno je dost rychlá.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, Ketty bude za chvilku 15let.
    Obcas se pocura, nebo pokaka v posteli. Nestihne to.
    Bedynku ma co nejbliz, bliz uz dat nejde.
    Obcas i zvraci ciste granule.

Jinak normalne pije, ji, je min aktivni, vic mazliva..
    Krmena N&D.

Mam ji uz shanet specialni krmeni ci neco jineho?

Dekuji.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Me kocoura po kastraci taky dali vzhuru, a to mohl byt po operaci tipuju tak 1-2 hodiny. Moc mu to teda nebehalo, kdyz se snazil skocit na skrabadlo tak skoncil o pul metru vedle, ale fungoval :)
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    MAR_TINA: Podívám se, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam