• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    *meloxidyl samozrejme 🙈
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Tak jsem dneska mluvila s vetem a dalsi postup je - zmirnovat bolest a nechat zit,dokud dobre dycha,dojde si na wc a ji.
    Na zmirneni mam melodixyl,pokud byste nekdo mel radu na neco lepsiho,sem s ni prosim..
    K tomu mam Alavis stress pro,kdyz s ni nikdo nemuze byt doma treba pres den,nebo v patek,kdyz je tu uklizecka (i kdyz ji zna a neboji se ji..).

A jedna z dnesniho home officu..

BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Jak spatnej napad je dat Firu prasky na bolest a sledovat zmeny v jejich chovani?
    Prestala mi nosit rano hracky,ale jinak je porad nekde blizko.. ale taky vic polehava. Ale zase zere,loudi,na pamlsky beha odkudkoli na prvni zasusteni.
    Mam fakt hruzu z toho,ze tise trpi.. :-(
    A nador roste…

MONROE
    MONROE --- ---
    MONROE: Tak od doby vysetreni a zakroku je kocka stale lehce malatna, povaha se ji zmenila uplne. Vubec netusim na co se ted u ni zamerit. :(
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    TAPINA: Firu prede 90% doby co ji mame.
    Ale nestrani se (stranila se po operaci a to jsem poznala hned), nekouka do zdi a nosi mi hracky.
    Dekuju,budeme dal pozorovat :-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BESTIEVSAMETE: To bys poznala. Nekomunikuje jako obvykle, straní se, často koukají někam do zdi, někdy častěji než obvykle předou (to může být matoucí). Důležité je sledovat chování kočky a neupínat se na méně související věci, jako že žere, pije, atd.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Jak poznam,ze kocku neco boli?
    Firu ma raka,boule v brise proste rostou. Urd jsme se dostali do faze,kdy uz na nich nema chlupy.
    Ale porad si hraje,porad prede,porad se mazli… rve na me rano,vita me vecer…
    Nechci ji pustit driv,nez bude nutne,ale nechci ji sobecky drzet jen proto,ze sem na ni zavisla…
    Stav briska:

MAMBELINA
    MAMBELINA --- ---
    KULA: dobra poznamka. Mam krizence, 30 kg. Ted uz je to seniorka, takze bych prave rada presla na nejake granule pro starsi psi a pri te prilezitosti bych rada koukla i po jinych znackach. 😊 diky
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    MAMBELINA: Za mě je nejlepší značka na trhu Canine Caviar :)
    KULA
    KULA --- ---
    MAMBELINA: Jestli svoji otázku myslíš vážně, bude to chtít asi pár detailů. Jak velkou máš misku, jestli se ti to vejde do spíže a jo! jakého máš psa.
    MAMBELINA
    MAMBELINA --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat na značku granulí pro psy, kterou byste mi doporučili? Jde mi o kvalitu ne cenu. Předem díky za typy
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MAR_TINA: s ošoupaným krkem, ničemu to neva
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    TESSS: Já ho kupuju už nějakou dobu a na blechy dobrý, ale na klíšťata nezabírá 100%. A ta co najdu, rozhodně nejsou mrtvá. Chlupy hoši slezlé nemají.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CAMELLA: a nechávala si ho běhat s ošoupaným krkem nebo to řešila jinAK? Eda má zatím obojek na lysém krku a kontroluju, jestli je kůže v pořádku.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    TESSS: dle recenze zde jsem ho zkusila po x letech používání Foresta a dobrý, jen to, co píše Martina. Nicméně můj kocour měl ošoupanou srst i z Foresta
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TESSS: kocour číslo dva ho má bez problémů a ani jedno klíště. Je poměrně tuhý, tvrdý a tlustý a proto má Eda asi odřený krk.
    TESSS
    TESSS --- ---
    Co ten Bepharr? Ma dost slusny recenze, ze se mi ani nechce jim věřit za tu cenu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dobrý téma.
    Venkovnímu kocourovi jsme dali antiparazitní obojek BEAPHAR DIAZ Flea and Tick 35 cm primárně proti klíšťatům. A jemu se pod ním úplně sedřela srst, spíš mechanicky, kůži má hladkou světlou nepodrážděnou.
    Zkusit jiný obojek nebo něco ve spot-on / tabletách? A co? Fakt potřebuju účinnost na klíšťata.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TESSS: Pro lidi, co nechtějí ošklivou chemii. Těm je jedno, že to nefunguje :D
    TESSS
    TESSS --- ---
    TAPINA: ok, dik. Pak teda nechapu, proc to prodavaj
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam