• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...

Lámete si hlavu, co schází nebo přebývá vašemu zvířátku?

ŘEŠÍTE ZDRAVOTNÍ PROBLEMY VAŠICH MAZLÍČKŮ?

Pátráte po chovatelských tricích, nebo jen řešíte drobné poranění či zdravotní neduh?
    Ptejte se místních "zkušených" na co jen chcete, od výběru vhodného steliva pro suchozemskou želvu přes plusy a minusy psích oblečků až po rozměry voliery pro kakadua..
    ... pole působnosti sahá tam, kde končí bohaté zkušenosti všech ostatních zúčastněných, tedy, kdo chce dnes poradit, zítra třeba sám přijde s dobrou radou někomu dalšímu..a rozhodně nezůstane jen u obligátních mazlíčků typu kočka či pes..

koukněte sem...

rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NIKUSKA: Hmm, myslela jsem automaticky, že jo, ale možná teda ne.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    TAPINA: ok, díky. Ten vetexpert dělá hmyzí i pro kočky? Nedaří se mi to najít, všude jen pro psy.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NIKUSKA: Co se stalo s Trovetem nevím, snad jen dočasný výpadek. Jestli potřebuješ akutně něčím nahradit, tak dietu s hmyzím proteinem má třeba VetExpert, nebo můžeš sáhnout po nějaké hydrolyzované dietě - tam nemusíš řešit původ bílkoviny, protože není v krmivu vcelku.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    Ahoj, krmím kočku dlouhodobě granulemi Trovet IRD z hnyzího proteinu kvůli podezření na potravinový intolerance a teď koukám, že nejdou nikde koupit? Nevíte někdo něco víc? Občas byl výpadek větších balení, ale teď není nikde nic.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    BRUKEV: Vzteklina se přeočkovávat nemusí (naočkuje se jednou a je hotovo), ty ostatní nemoci ano, takže ty půjdou na dvakrát.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BRUKEV: nic extra se neděje, normálně ti ho naočkuje. Je možné, že bude potřeba ještě přeočkovat pro jistotu, to záleží na tom, čím byl očkovaný.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak je to s vynechanym termínem na očkování u psa? Tchán s tchýni zazdili u psa ockovani na vzteklinu i to doplňkové na jiné choroby. Poslední očkování má pes s datem 2017, pak prý snad ještě něco proběhlo, ale nejsou si jistí kdy. Pes měl ztracený očkovací průkaz a pak to nějak vysumelo. Teď se našel a oni jsou překvapeni, že je to tak dlouho.
    Dřív byl očkovany pravidelně, ale holt proste stalo se. Tak než zítra nabehnu k vetovi, ať vím, co mě čeká.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    EWOKK: https://www.spokojenypes.cz/papirove-pleny-pro-psy-trixie-s-m-30-46-cm-12-ks/
    Ale když jsem zvažovala, že budu muset vyřešit pomočování starého psa, tak jsem zjistila, že většina lidí kupuje prostě dětské pleny a vyřízne díru na ocásek :) my to nakonec nepotřebovali, měl to spojené se stresem a než umřel, zvládali jsme se u něj střídat.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Jeste jednou velky dik! Zitra zaridim tu trimesicni pro vsechny.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: No asi jo.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Diky, nemam pro jistotu v pondeli sehnat tříměsíční na odbleseni pro nej a dalsi dva kocicaky?
    Tohoto jsem si vzala z ulice.

Jeste jednou moc dekuji.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Zkus to zjistit, co to bylo, jestli se na to dá spolehnout. Taky potřebuješ vědět, jestli to mělo měsíční nebo tříměsíční účinnost.
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    WESSNA: dik, ja ale prave potrebuju pleny s pasem pro samce.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    EWOKK: v jakékoli lékárně inkontinenční podložky (pro lidi), případně ve zdravotnických potřebách, vyjdou levněji a plní úplně stejnou funkci ;)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    Poradite kde v kamennem zverimexu koupim urcite psi inkontinecni pleny? Praha
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Takhle z hlavy ti to nereknu, je to nalezenec a delali mu to primo na vete. Kazdopadne dik moc za uklidneni.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: To ještě může přetrvávat, vypadá to na alergii na bleší kousnutí a ta vymizí, až nebude v okolí ani jedna blecha. Odbešená byla čím?
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Pred dvemi tydny byl u vete odblesenej, taky me to napadlo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Tipuju blechy.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, vsimla jsem si u Teda tady takove vyrazky. Ma to i na tele.

Co by to mohlo byt? Mam plasit?

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam