• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Mám certifikát, praktikuju jí hlavně na svých psech, občas vezmu někoho známého, abych se prosvičila na jiných tělech :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Děláte někdo dornovu metodu? Plánuji se stát certifikovaným terapeutem a měla bych pár dotazů. Díky!
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, na co se pripravit, kdyz si kocour domu donese katetr? :(
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    TAPINA: Díky, zkusím alepsoň ten opthalmo-septonex.
    CAMELLA:
    obvolala jsem několik vetů a pomůžu si s dřívějším termínem o den, to už počkám na toho našeho.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    SEDJI1: šla bych k libovolněmu nejbližšímu vetovi, fakt bych nečekala na příští týden.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SEDJI1: Jedině Ophtalmo-septonex, ale ono je to spíš na jinou veterinu s dřívějším termínem, zelený hlen nevypadá na nic dobrého.
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    Ahoj, prosím o radu ohledně oka čubiny. Po pobytu na chatě se jí začalo hnojit oko, hlen je zelený. Zatím kapu Ocuflashem, ale termín na vet mám až příští týden a přijde mi blbý tak dlouho čekat. Nejsou nějaký lepší, volně dostupný kapky, kterýma bych jí mohla pomoct? Dík moc
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Stále Bravecto. Jsou i nějaké novinky, třeba Nexgard Combo, ale na Bravecto si pořád nikdo nestěžoval a ke to jediný přípravek s jednou aplikací na celé tři měsíce.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    kočky mají blechy odolné na advocate. Co teď funguje?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NIKUSKA: Hmm, myslela jsem automaticky, že jo, ale možná teda ne.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    TAPINA: ok, díky. Ten vetexpert dělá hmyzí i pro kočky? Nedaří se mi to najít, všude jen pro psy.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    NIKUSKA: Co se stalo s Trovetem nevím, snad jen dočasný výpadek. Jestli potřebuješ akutně něčím nahradit, tak dietu s hmyzím proteinem má třeba VetExpert, nebo můžeš sáhnout po nějaké hydrolyzované dietě - tam nemusíš řešit původ bílkoviny, protože není v krmivu vcelku.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    Ahoj, krmím kočku dlouhodobě granulemi Trovet IRD z hnyzího proteinu kvůli podezření na potravinový intolerance a teď koukám, že nejdou nikde koupit? Nevíte někdo něco víc? Občas byl výpadek větších balení, ale teď není nikde nic.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    BRUKEV: Vzteklina se přeočkovávat nemusí (naočkuje se jednou a je hotovo), ty ostatní nemoci ano, takže ty půjdou na dvakrát.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BRUKEV: nic extra se neděje, normálně ti ho naočkuje. Je možné, že bude potřeba ještě přeočkovat pro jistotu, to záleží na tom, čím byl očkovaný.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak je to s vynechanym termínem na očkování u psa? Tchán s tchýni zazdili u psa ockovani na vzteklinu i to doplňkové na jiné choroby. Poslední očkování má pes s datem 2017, pak prý snad ještě něco proběhlo, ale nejsou si jistí kdy. Pes měl ztracený očkovací průkaz a pak to nějak vysumelo. Teď se našel a oni jsou překvapeni, že je to tak dlouho.
    Dřív byl očkovany pravidelně, ale holt proste stalo se. Tak než zítra nabehnu k vetovi, ať vím, co mě čeká.
    WESSNA
    WESSNA --- ---
    EWOKK: https://www.spokojenypes.cz/papirove-pleny-pro-psy-trixie-s-m-30-46-cm-12-ks/
    Ale když jsem zvažovala, že budu muset vyřešit pomočování starého psa, tak jsem zjistila, že většina lidí kupuje prostě dětské pleny a vyřízne díru na ocásek :) my to nakonec nepotřebovali, měl to spojené se stresem a než umřel, zvládali jsme se u něj střídat.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Jeste jednou velky dik! Zitra zaridim tu trimesicni pro vsechny.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: No asi jo.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Diky, nemam pro jistotu v pondeli sehnat tříměsíční na odbleseni pro nej a dalsi dva kocicaky?
    Tohoto jsem si vzala z ulice.

Jeste jednou moc dekuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam