• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIOZOO & VET PORADNA - stůňou vaši mazlíčci? Přijďte se poradit...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Případně se dělá vyloženě granulované seno, je to určené pro koně, ale já to krmila i morčatům a králíkovi a bylo to ok. Ale musí člověk fakt vybrat ty, které mají ve složení jen čisté seno
    SENIN
    SENIN --- ---
    CAMELLA: díky :)
    SENIN
    SENIN --- ---
    MAR_TINA: ano znam je :) ja mela morcatka a segra ma kraliky, takze vime co a jak. Jen obezniho jsme nikdy nikoho nemeli :) kralicek se jeste boji, ale snazime se, aby se pohyboval. Snad se brzo rozkouka.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SENIN: počkej na ID Giraffka, má obřího králíka, hvězdu nyxu a určitě bude vědět.
    A pokud je to možné, nechte králíka běhat. To hodně pomůže.

Moje dávná zkušenost ze života osmáků je, že všechny granule byly nevhodné a způsobily by obezitu.
    SENIN
    SENIN --- ---
    MAR_TINA: seno ma. To je jedno, najdu si to sama, nebo si zavolam veterinari. Ty granule co jsme dostali jsou nejaka nevhodna smeska.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SENIN: tak mu dej půl přídělu granukí a zbytek seno.
    Králíci mají rádi seno.
    SENIN
    SENIN --- ---
    Dekuji za rady, ktere vsechny samozrejmne vim. Granuli by mela byt jedna lzicka na cca 1kg zive vahy. Je na ne zvykly a nemuzu mu je hned useknout, nechci aby hubl extremne rychle. Neni to muj kralik, dostali jsme ho na 2 mesice na hlidani, protoze se ho nekdo zbavil v tomhle stavu.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    SENIN: jak píše MAR_TINA, králík by měl dostávat hlavně seno a zeleninu, žádný granule, případně jen občas jako pamlsek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SENIN: nešel by králík přeučit na seno? A granule jen občas? Ty granule jsou výživné z podstaty, protože jsou lisované do malého objemu.
    SENIN
    SENIN --- ---
    Může mi někdo doporučit light granule pro králíčka? Nějaké ty senior? Je mu asi rok. Přítel dostal na hlídání králíčka bílopeskatého a je strašlivě obézní. Jsem z toho špatná, už jsem mu zakázala neustálý přísun granulí.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Hm, to by mohlo být ledacos a na dálku s tím asi nic nepořídíš.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dotaz asi na Tapinu.

Chodí k nám na zahradu kocour Olezlík, ale ne moc často. Nechá se nakrmit a maličko pohladit, dokážeme mu dát pipetu.

Má na krku a tvářičkách olysalou srst a úplnou krustu kožního čehosi. Co by to mohlo být? A šlo by to nějak dálkově ošetřit?
    Vypadá starý hubený a olezlý celý. Uši mi na svrab uvnitř nepřišly.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    GENEVIEVE: nepomohlo by dát jí do pelíšku nějaký tety obleček? mojí fenku uklidňovalo když cejtila můj smrad z mikiny
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    GENEVIEVE: Jo, u nas to bylo k nicemu.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Teta má starší fenku (14 let) která je už hluchá a slepá a hodně špatně snáší když teta jede do práce nebo jakoukoli změnu. Máte někdo zkušenost s CBD kapkami?
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    ADITU: Jo. Limec ani kosilku nema,stehy ho nijak nezajimaji. Uz neni vypsychovanej.
    U starsich kocek muze byt ten sjetej stav i 36+ hodin,s ohledem na to,co ma uz Bof za sebou,tak to asi holt uz trva. Uz je to zase nas mazlinek. A dekujeme 💜

ADITU
    ADITU --- ---
    BESTIEVSAMETE: už lepší?
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    ADITU: Textilni..
    ale on je vybzikanej porad z ty narkozy asi,ted obesel 8x byt s pysakem,co je vetsi nez on. Nedokaze zastavit. Ani se nepokusil se umyt zatim,natoz aby vedel o nejakejch stezich :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam