• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: jj to si jeste uzivej, ja uz si gazze moc nepochovam :)) ale to ty vis :))
    jinak, abych pravdu rekla, Aron a dospely Espinek vedle sebe nikdy nestali, Aron uz se toho nedozil, kdyz umrel bylo Espikovi pul roku :((
    ale co si tak rikame tak si myslim, ze vyskove byli na stejno, mozna nejaky ten centimetr, ale tezko rict ............ Aron byl proste hovadak dobre staveny, vsechno mel obrovske, za to Espinek tim jak porad blbnul a behal se Sarinkou tak byl stihloun :))
    a hlavne Aron nabral az ve trech letech, myslim, ze kdyby tady Espinek s nama byl o par let dele tak je to taky takove hovadko, protoze proporcne byli stejni :)) no a hlavne jednou kdyz na tom byl Espinek dobre tak jsem u doktora taky navazila 78 a myslim, ze jednou i 82, ale to si nejsem uplne jista, takze zas tak velky rozdil tam neni :) ale zase kdyz Sarinka harala, tak byl prece schopny i deset kilo schodit :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: tak jen doufam, ze ti nasi dva takovi hovadaci nebudou :)) jeste si uzivam toho, ze mi muffik sedi na kline, nebo si ho jeste i pochovam.
    aron byl v kouhoutku stejne velky jako espik a tech dvacet kilo navic mel jen v hrudniku a svalech? ty prdky u sebe jsou rozkosny!!
    GIO
    GIO --- ---
    hehe.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak to mela opravdu malo, to ma totiz Gazzin ted :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: dekuju, no z utulku jsme ji privezli 43 kilovou.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jj holcicky jsou holt proste lejdynky :))) a vaha Lulu 53 kg si myslim, ze je hodne pekna, jde videt, ze si dobra mamina :))
    Aron byl opravdu hovadak, ale ta jeho obrovska vaha mu byla osudna, pater to nevydrzela :(( a to do tri let to byl uplnej hubenour, sama noha a ruka, pak najednou pribral a zmohutnel a ja ho malem nemohla poznat ........... veterinar mi jednou rekl, ze jestli jeste nabere tak ho mam chodit vazit asi na nadrazi, protoze on ma vahu jen do 100 kg :))
    GIO
    GIO --- ---
    kokoti, to je Viňův vyraz pro vsechna zvirata.))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: jeee krasna banda, ovsem AAron, to bylo, s prominutim, hovado.)) Ulu ma o 40 kg min.)) konecne jsme se vysplhali na 53.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    YORICK: tak ta je moc povedena, hlavne to Acidovo pozadi :)))
    YORICK
    YORICK --- ---
    kokoti, jeste jednou.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: toto byl pan pes ............... predstavuji vam moji prvni dogu psa ARONA ............. mozna to tak nevypada, ale kdyz mel tu nejlepsi kondici tak vazil 92 kilo a to podotykam, ze nebyl tlusty jen byl proste obrovskej hovadak, tak tak jsem objala jeho hrudnik ........... a tady ho mate :)))

doufam, ze neotravuju, ale vzpominky na ne jsou krasna vec ..............
    a abych teda neotravovala, tak zde pohromade se synem Espinkem a slecnou princeznou Sarou ..................

a jeste jednu a dam pokoj ........... otec a syn (Aron a Espinek) se opravdu nezaprou :)))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: Lulu ma taky rada kaluze.)) my tady v okoli mame stoku a takove bahnite pritoky potoka, no a to je jeji:)) vivat sedy tygr, na tom neni zadna spina videt, az doma.)))na podlaze
    GIO
    GIO --- ---
    aha no lidi jsou ruzny.)

ja se musim pochlubit Lilinkou, byli jsme u veterinare se zverincem na ockovani, tak jsme ji samozrejme vzali s sebou jako doprovod, protoze jsme vezli toho maleho kocourka co nasla na injekci, a zvazili jsme ji... od dob utulku, kdy mela 43 kg, pribrala deset kilo!! ma 53.) jupí.)

a Abboušek ctyri kila zhubnul,) holt pohyb na cerstvem vzduchu.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    LULU33: nenechali jsme si ani jednoho maleho mazlika :)) v te dobe jsme totiz meli jiz dva doma (fenku a pejska) takze to opravdu neslo ..........
    GIO: jj je a brodi se v kazde kaluzi co vidi, stejne jako mama :)) a Kaspar je velkej a pole mne jeste hodne naroste, vzhledem k tem obrovskym tlapam co ma ............. mam z nich radost, akorat mne hodne mrzi, ze majitele cerne fenecky se mi uz nikdy neozvali, i kdyz jsem je snad stokrat prosila o fotky ..............
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: no Agata je vazne cela mama...) ale Kašpar, oujé nadhera.) je veeelikej co?
    LULU33
    LULU33 --- ---
    YKAM: naaaadherni :)
    kolik jste si jich nechali? ..si myslim, ze jeden takovy obrik staci :))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    jeeva ti jsou proste dokonali .)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jj snih oni milujou a co se tyka vody tak jak kdy ............ Aron se koupal rad, ale jen po bricho, Sarince to trvalo, ale nakonec byla neskutecne dobry plavec a Espinek jak kdy nekdy se mu chtelo nekdy nechtelo, ale nejradeji se potapel a lovil veci ze dna a u toho vypoustel ohromne bubliny :))
    YKAM
    YKAM --- ---
    a ted si jeste trochu zavzpominame :...........
    tady ty mrnouse mame vsechny pohromade :)))

a tady mame jeste Kaspara a zanim Agatku pekne z blizka ..........
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak ja nahodim potomky nasi princezny Sarinky, kterou jste vsichni znali .........
    Kaspar ......... prvorozeny a jediny kluk z vrhu :))

i kdyz na to nevypada je mu 9 mesicu, stale hrave stene :))

Agatka ............. treti narozena z vrhu a druha narozena holcicka :)))

cela maminka Sarinka, cizi clovek by si je i splet ................

a jeste jedna, at nas mate plne zuby

............ to byl jeji vanocni darek, ktery pry behem deseti minut rozcupovala :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam