• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    my mu davame calibru. stenatkovsky mu ze zacatku jely, ale rozhodli jsme se ho ty prvni tydny jeste dokrmovat mlekem a potom uz je moc samotne nechtel, jedine s masickem, nejlepe rybickou :) ja mu teda pred tim hodne vyvarela, ale po rade s vet jsme zacali davat suche granule a tyhle mu moc chutnaji! kolikrat je sebou taham misto odmeny..
    jeho predchozi apetit se s tim co predvadi ted neda vubec srovnavat :)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: takhle byla, pak trosku pribrala a po operci zhubla na tu puvodni blbou vahu.

a jak jsou ty lososove granule? mi to treba abbouch zrat nechtel - proplan

a rozhodne spechat neni kam, spechej pomalu zejo.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: panecku, ta teda byla, chuderka :( takhle sis ji privezla, nebo tak zhubla po te operaci?
    k tem hubenourum. muffik nam od malinka malo jedl, jak byl nedokrmeny a pomalinku pribyval na vaze. take si vzdycky cast jidla nechaval na horsi casy. ted dostal juniori granule s lososovym olejem a uz v 8 rano knuci at vylezeme z postele a nandame mu jeho porci, ktera uz mu ted nestaci (to dela i odpoledne a vecer, kdyz uz vi, ze je jeho cas), dokonce i vylize 10x misku, aby tam nic nezustalo. pred dalsim chodem chodi porad kolem toho sveho foodbagu a kouka, jestli se tam neco nevali :)
    vcera mu delam obed, misku polozim na schody a muffik zase hlta o sto sest. odejdu nahoru do pokoje a po chvili slysim ranu. sejdu dolu a muffin zaboreny cumak v preklopenem pytli s granulemi touchwoodka :D
    nicmene porad pribira pomalu a zvetsovat davku mu radeji nebudem, takze pocitam ze bude mit prdelku jako lulu na te fotce jeste za 1/2 roku... ale neni kam spechat, ze ano ;)

jop a kdyz uz reklamu, tak alespon takovouhle ;) bez usi jim to opravdu tolik neslusi a vypadaji jako neskutecni prisnaci!!
    GIO
    GIO --- ---
    a aby to Baboonovi nebylo lito, tak muj druhy anidlek.-) toho byl v lete jeste kus.) panicka se tvari nasrane, nebo necem vaznem debatila.)
    GIO
    GIO --- ---
    ježiš ted jsem nasla jak byla Fifča hubena..

KFF
    KFF --- ---
    Tak to je nepopiratelny fakt:)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    hlavne s plandakama vypada cca 10000x lip a samozrejme i mnohem krvelacneji!
    KFF
    KFF --- ---
    Zvlastni, ze se to jeste nekde smi a hlavne, ze si nekdo zrovna tu ostrihanou dogu vybere na reklamu.
    GIO
    GIO --- ---
    no, a pak je tady nesmeli vystavovat, smula.))
    KFF
    KFF --- ---
    GIO: Si pamatuju, ze po tom zakazu jezdili nekteri magori se zviratama na Slovensko, kde se to smelo..
    GIO
    GIO --- ---
    KFF: tusim od r.1994.. zakazano.
    KFF
    KFF --- ---
    Taky me tu kupirovany usi prekvapily, v Cechach uz je to zakazany, ne? (vim, ze ta reklama je focena nekde jinde, jen me zajima jak to je:)
    GIO
    GIO --- ---
    :-))
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    GIO: no pravda, u kolena se mu tam neco bouluje:) jsem detektivne sledoval stin, coz byla evidentne slepa ulicka.
    GIO
    GIO --- ---
    nene ocasek ma pozorne sleduj jeho levou zadni.)
    R_T_FISH
    R_T_FISH --- ---
    GIO: na tuhle reklamu jsem koukal o vikendu v nejaky zastavce a neveril jsem vlastnim ocim - a to vypada, ze ma fiklej i ocas.
    GIO
    GIO --- ---
    kazdopadne nijak nelpim na PP chovu, ale stacilo by mi, kdyby lidi byli zodpovedni, nekrizili nemocna zviratka s genetickymi vadami treba.. a nemusel by pak clovek den co den trnout, co pejska muze potkat.. ale samo to je nadsazka, jinak si ten zivt s obrikama uzivam sec muzu, protoze je to fak parada mit Lulu, samozrejme taky Abbouška, to je muj bily andilek a strazce nejvetsi.)
    GIO
    GIO --- ---
    ma pravdu:-/ pokud budou mit odbyt, tak nikdy neprestanou..
    samozrejme je to dilema a ja vas chapu, ja bych je tam taky nenechala!!
    jak uz je clovek jednou vidi..tak podlehne hned. prece je tam nenechate stradat zejo..
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: dekuji moc za pochvalu, krasne se mi to cetlo, je fajn, kdyz nekdo oceni praci druheho a to moc dobre vis, ze to s prckama od Sarinky taky nebylo jednoduche ................... ale proste jsem tomu dala vsechno co slo :)))
    a ted se priznam, mam slzy v ocich ........ dik jani :))

GIO: jinak co se tyka, tech stenatek co nejsou na tom tak dobre jak by mely byt ......... Gazzin vypadal jak malej zakrslej americkej buldocek, nebo spis jak mechanickej japonskej pejsek na baterky ............. smrdel a byl jen jednou odcerveny a kakal krvave hleny a plno dalsich veci, no proste hruza .............. a na to nam jedna chovatelka papirovych dog rekla, ze ona by si takove stene nevzala, jen z toho duvodu, ze ti lidi to zkusi znova a zase a zase, ale jinak nas vsechny chapala, ze kdyz uz to stene drzis v ruce tak uz ho nedas zpet do tech spatnych rukou :)) ale svym zpusobem ma pravdu :((
    GIO
    GIO --- ---
    ja se na ten porad nekoukam ale zase dost sleduju ty dogavnouzi stranky a je fakt, ze se objevuji starsi zvirata cimdal casteji..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam