• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: dekuji moc za pochvalu, krasne se mi to cetlo, je fajn, kdyz nekdo oceni praci druheho a to moc dobre vis, ze to s prckama od Sarinky taky nebylo jednoduche ................... ale proste jsem tomu dala vsechno co slo :)))
    a ted se priznam, mam slzy v ocich ........ dik jani :))

GIO: jinak co se tyka, tech stenatek co nejsou na tom tak dobre jak by mely byt ......... Gazzin vypadal jak malej zakrslej americkej buldocek, nebo spis jak mechanickej japonskej pejsek na baterky ............. smrdel a byl jen jednou odcerveny a kakal krvave hleny a plno dalsich veci, no proste hruza .............. a na to nam jedna chovatelka papirovych dog rekla, ze ona by si takove stene nevzala, jen z toho duvodu, ze ti lidi to zkusi znova a zase a zase, ale jinak nas vsechny chapala, ze kdyz uz to stene drzis v ruce tak uz ho nedas zpet do tech spatnych rukou :)) ale svym zpusobem ma pravdu :((
    GIO
    GIO --- ---
    ja se na ten porad nekoukam ale zase dost sleduju ty dogavnouzi stranky a je fakt, ze se objevuji starsi zvirata cimdal casteji..
    GIO
    GIO --- ---
    nojono.. hele mi to nevadi, aj si jedno jedine stene uzila Abbouška a docela mi prijde, ze mi to stacilo.) ale co ja vim jak se zivot vyvine.))

kazdopadne k te velikosti, no, zase, mozna pres vsechny peripetie budete jeste radi, ze neni Muf uplne obrovsky, ale zase se ta mensi vaha a rozmery treba tak nepodepisou na jeho zdravi, nekdy maji i negativa sva pozitiva.)

TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    to neni no :/ zenskou bych asi ani chovatelkou nenazvala!
    na cem jsme se s shodli je to, ze ani jeden z nasich stenaku se absolutne nevyrovna tem, co odchovala market. to jak gazz a muff vypadaly na 10-11 tydnu, by se dalo srovnat, mozna i to ne, s tim, jak vypadali sarinciny stenatka na 7-8tydnu. velkou roli tady hraje vztah a zodpovednost a ty zenske rozhodne chybi!!
    jinak tvuj pristup musim ocenit, je to krasny!! clovek si trebas neuzije ty jejich teleci leta, ale muze ho hrat dobry pocit, ze jim poskytl neco, co by jinde museli dlouho hledat!
    my mame do budoucna v planu muffikovi taky poridit jeste jednu malou uz dospelou holcicku z utulku. ale to az pro to bude vetsi prostor a nebudeme oba napul studenti. moc se nam libila ta holcicka, ze zapuzeneho poradu na ct, ale na to je moc brzo. ted to nejlepsi potrebuje dostavat tenhle nas prcek :)
    GIO
    GIO --- ---
    jojo, no tak to neni zrovna fajn kontakt.))
    ale je to bojovnik, tak to ma byt, ja mam povetsinou zvirata s podobnym osudem, takze v piplani si muzem podat ruce.)) momentalne jsme takhle zachranovali kote, svrab az za usima, bricho plne cervu a doktor mu daval polovicni sanci.. a teda kdyz ho po mesici videl, tak zasl:-)(to je to mrne, co nam nasla Lulu.))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: a ze ony se dokazi tvarit majestatne nasrate :D
    my jsme se jeli na muffika podivat na cca jeho 6tem tydnu. byl zableseny, jenom jednou odcervany a podviziveny, vazil tehda neco malo pres 4kilo. zenska uz je chtela nasledujici tyden ockovat, tak jsme si ho, posledniho chlapaka, radeji odvezli, jeste 2-3x odcervili (vytahli z nej pokazde 3-5skrkavek) a teprve pak ockovali. chudacek dostaval prvni tydny davky frontlineu, aby jsme ho zbavili veskerych dalsich prizivniku (svrabu atd.) a odcerveni. nastesti na nem bylo videt, ze je to janek bojovnik a na nalade mu to neubiralo.
    cca po mesici snahy srovnat jeho vahu a zbavit se parazitu, se nam to, rekla bych podarilo, ale porad ma deficit v pribirani. veterinar nam rekl, po tom co se to s nim srovnalo, ze kdyz jsme ho tam privezli, vypadal na patologii, takze asi tak...
    jinak mame prcka z vesnice kousek od Zatce, fenka byla v kotci s pristreskem ve chleve (cerna mala fenka, otce jsme nemeli moznost videt a kontakty na jiz odebrane sourozence si zenska nebrala).
    maky to taky nemela lehky, privezla si prcka uz s kilou. nastesi to bez operace zvladli rozehnat, ale to ti povi sama.
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: no se sklopenyma sedackama jsem nepocitala, nasi psi jezdi v kombiku v kufru.)) a jednou tam takhle jela sice super skaldna ale dost nafucena LUlu, protoze muesla mit ohnutou hlavu jako zirafa.))

a o cem mluvite s chovatelkou? enjake problemy s chorobu??
    no hee klidne se sverte, samozrejme ja uz se bez dogy neobejdu a tak musim mit samozrejme kontakty na slusne lidi.))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: to mas pravdu, vsechny maji sve kouzlo, to jim nikdo neupre!! ale je krasa na ne vsechny pohledet :) opravdu jeden sampion vedle druheho! skoda, ze ta nase "chvovatelka", byla tak nezaujata :/ muffik se uz s maminkou a sourozenci nikdy neuvidi a to me opravdu mrzi! ale nejdulezitejsi je preci jenom zdravi, to se nam snad zachranit podarilo u obou!!!
    GIO: nj, to je nova fabka :))) ale priznej me si, ze ti psi umi byt neskutecne skladni...
    espinek a sarinka se vesli i do malyho ww pola (sedacky sklopeny, samozrejme). a jak jim to tam sluselo :), vid! faktem zustava, ze to decko uz bys tam nenarval, leda, ze by si lehlo mezi ne :D
    GIO
    GIO --- ---

tak to me vskutku pobavilo
    mame fabii combi, doga do ni vejde jen stezi a je dost nasran.) miluje jizdu v astre combi.))tam se nam psi vejdou oba.
    kazdopadne fiknout na reklamu psa s ustrizenyma usima, trinact let od vydani zakona zakazujicicho kupirovani, to uz je vazne for.)
    GIO
    GIO --- ---
    nadhera.)muzu se zeptat na reference chovatelskych stanic? hodila bych to pak na nastenku, tak kdo ma zkusenosti, prosim, podelte se.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: dekujem, kdyz ty dogy jsou vsichni takovi tutynkovatiiii :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: tutinci :) a xerin byl opravdu cely gazzinek!! je videt, po kom ma prcek potencial .)
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL:
    tak jsem neco nasla na netu, tak se pokoukejte na ty Gazziho predky
    tak toto je prababička Rebecca

toto je deda Zanziar

a toto je Xerxes, predchudce Bety a Gazzinuv pribuzny, pry nejaky strejda, ale to jsem nehledala to mi bylo zdeleno :)))

a jeste teda Xerxes jako male tenatko, nepripomina vam nekoho ?? :))
    SANDRI
    SANDRI --- ---
    tak se mi v noci zdálo,,že sme si pořídili domů dogu,,nepamatuju se jakou,,ale radost sem měla hroznou,,škoda že to byl sen:-((
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: inu, je skoda, ze nemame Xerdu, aby ses mohla pochlubit s nahodne dohledanym strejdou od Gazze... /bo jak to ti kluci mezi sebou maj/
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: vzdyt rikam, ze je to holcicka v provedeni chkapeckem :))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: hodne zhubla a musim rict, ze ji to moc slusi!!
    tahle zenska na 1roce, vazila skoro to co espinek :D
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: slusi ji to :))) chlapecce jedne :)) musim se na ni zase zajet podivat .............
    GIO
    GIO --- ---
    no ta je!
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    pridavam do klubu sousedku, jmenem Beta .)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam