• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    ty jsou supr! mamko posli!:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    a my jsme vyresili balonkovy problem, uz je muzem klidne ztracet ........... usili jsme si je sami, takove jake potrebujem a ja je mam moc rad :)) vsak se kouknete
    tenhle mi mamka usila jako prvni ............

a mi se tak libil, ze jsem chtel dalsi ............

a jsou vsechny moje .......... hmmmm ............

jen si staci vybrat, ale ted uz budu asi spat :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: vul.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: s tim jezevcikem to nerikej dvakrat :))) Sarinka jak byla stene, tak k nam prisel jeden borecek a rika ........... ty pyco, modreho jezevcika jsem teda jeste nevidel :)) nevim jak na to prisel, protoze v te dobe uz Sarinka mela nozky dlouhe tak 20-30 cm :))
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: nah... to by uz davno sezral myho papucha :)
    GIO
    GIO --- ---
    :-) a psa ti sezere.)
    Han Solo:-)
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: pac mam toho energickyho maniaka tak fena v zadnem pripade ! Solo by me z ni udelal nymfomanku ! :)
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: a co na to tvuj nice doggie?.) vezmi fenku vlastne, to bude ok:))
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: maji... :) ale musim dusevne na to pripravit svou drahou pulku Marticku... :) asi nejlepsi bude kdyz se na nic ptat nebudu pritahnout domu a kdyz se me zepta co to je tak ji reknu ze jezevcik ! :)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: beaphar aha, kuknu se, dik.)
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: v USA je nemaji nebo co?.)

FESTER
    FESTER --- ---
    ja chci doguuuuuuuu
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    jj, delaji http://www.calibra-krmivo.cz/junior_large.html
    a rekla bych, ze budou na dobre urovni. vsak muffik se nam vubec neleskl, srst mel prozranou cervotoci, kdyz jsme si ho privezli. stacila kapka frontlineu a tyden na granulich a mleku a uz vypadal k svetu (sic vychrtlon:)
    jinac na klouby berem od veterinare calci-pet (rostly mu zoubky, tak bylo treba doplnovat) a jinak jsem si oblibila znacku "beaphar" na vsechny dalsi potravinove doplnky.
    jo a po jidle, to ma muffik nejvic energie... on teda nikdy nebyl spavec, ale ted je to cim dal horsi. dotlaci tu svou porci a uz stoji u venkovnich dver.
    reseni na to mam: kdyz doji, vezmu ho nahoru do pokoje a tam uz si vetsinou lehne sam. malej prostor na lumpaciny :)
    YKAM: nj labuznici :))) ale na vyvaleni jim to bylo urcite dobry, coz??
    GIO
    GIO --- ---
    hehe:-) no u nas ryby zere jen jedna kocka z peti, a abbu taky nic, takze to nebudu ani zkouset.))

noa to lezeni, v nasem vyssim veku uz je to pohoda, obcas tea maji tendence blbnout hrat si, ale zakazuju jim to, já zlá..:-)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: myslim, ze to moc nejde, mam namysly lezeni stenete po jidle :)) jedna finta na to je ....... unavit hranim, nebo cvicenim, prochazkou, pak dat najist a pak si lehne sam, ale to nesmi byt s bratrankem Muffinkem :))

jo a co se tyka tech granuli s lososem, ocividne Muffinek je labuznik na rybicky, ja mam zatim zkusenost, ze to psi moc nechcou, Sarinka to nechtela, Espinek jak kdy, Aron taky nee a kokri od nasich rybu nemohli ani cejtit, ale Gazzin na Vanoce dostal kapra s granulema a olizoval se jeste na druhy den a Kacenka taky :))
    GIO
    GIO --- ---
    a jeste by me zajimalo, dodrzujete se stenetem lehani po jidle? funguje to nebo je to boj?
    GIO
    GIO --- ---
    jojo vyvaret pro tyhle obry aby rostli to je alchymie...
    no ja bych jim koupila kdyztak nejaky potravinovy doplnek jeste, na klouby ne, to maji v graulich, ale spis na srst... znate neco? LUi mi ted nejak lina, ale cerne fleky se ji furt krasne lesknou.)

a ta calibra uz dela i obri plemena? zajimave..
    no my mame fakt supr spokojenost s tim bentem.. psi to zerou spolehlive, obcas jim do toho michne konzervu, ale tak jednou za tyden za dva... sice se to nema, ale prujem nemaji, tak snad to tak nevadi a to nadseni jak se na to vrhaji to je odmena:-)
    a pak mame ritual dvere od sklepa, to jim hned po prijezdu vrazim slachy na zuzlani, vycisti si zuby a spat:-))
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    my mu davame calibru. stenatkovsky mu ze zacatku jely, ale rozhodli jsme se ho ty prvni tydny jeste dokrmovat mlekem a potom uz je moc samotne nechtel, jedine s masickem, nejlepe rybickou :) ja mu teda pred tim hodne vyvarela, ale po rade s vet jsme zacali davat suche granule a tyhle mu moc chutnaji! kolikrat je sebou taham misto odmeny..
    jeho predchozi apetit se s tim co predvadi ted neda vubec srovnavat :)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: takhle byla, pak trosku pribrala a po operci zhubla na tu puvodni blbou vahu.

a jak jsou ty lososove granule? mi to treba abbouch zrat nechtel - proplan

a rozhodne spechat neni kam, spechej pomalu zejo.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    GIO: panecku, ta teda byla, chuderka :( takhle sis ji privezla, nebo tak zhubla po te operaci?
    k tem hubenourum. muffik nam od malinka malo jedl, jak byl nedokrmeny a pomalinku pribyval na vaze. take si vzdycky cast jidla nechaval na horsi casy. ted dostal juniori granule s lososovym olejem a uz v 8 rano knuci at vylezeme z postele a nandame mu jeho porci, ktera uz mu ted nestaci (to dela i odpoledne a vecer, kdyz uz vi, ze je jeho cas), dokonce i vylize 10x misku, aby tam nic nezustalo. pred dalsim chodem chodi porad kolem toho sveho foodbagu a kouka, jestli se tam neco nevali :)
    vcera mu delam obed, misku polozim na schody a muffik zase hlta o sto sest. odejdu nahoru do pokoje a po chvili slysim ranu. sejdu dolu a muffin zaboreny cumak v preklopenem pytli s granulemi touchwoodka :D
    nicmene porad pribira pomalu a zvetsovat davku mu radeji nebudem, takze pocitam ze bude mit prdelku jako lulu na te fotce jeste za 1/2 roku... ale neni kam spechat, ze ano ;)

jop a kdyz uz reklamu, tak alespon takovouhle ;) bez usi jim to opravdu tolik neslusi a vypadaji jako neskutecni prisnaci!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam