• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    .-))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no jasne, Gazzinek rikal, ze teta Lulu a strejda Abbu musi mit taky barevne a velke balonky :))
    GIO
    GIO --- ---
    fakt jo?.)) jeeeeeeee
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tetko, posli do posty adresu a pristi tyden je mas doma :))
    sice nezarucuji jak dlouho balonek vydrzi dospelemu psekovi, ale nam zatim drzi vsechny :))
    GIO
    GIO --- ---
    ty jsou supr! mamko posli!:))
    YKAM
    YKAM --- ---
    a my jsme vyresili balonkovy problem, uz je muzem klidne ztracet ........... usili jsme si je sami, takove jake potrebujem a ja je mam moc rad :)) vsak se kouknete
    tenhle mi mamka usila jako prvni ............

a mi se tak libil, ze jsem chtel dalsi ............

a jsou vsechny moje .......... hmmmm ............

jen si staci vybrat, ale ted uz budu asi spat :))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: vul.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: s tim jezevcikem to nerikej dvakrat :))) Sarinka jak byla stene, tak k nam prisel jeden borecek a rika ........... ty pyco, modreho jezevcika jsem teda jeste nevidel :)) nevim jak na to prisel, protoze v te dobe uz Sarinka mela nozky dlouhe tak 20-30 cm :))
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: nah... to by uz davno sezral myho papucha :)
    GIO
    GIO --- ---
    :-) a psa ti sezere.)
    Han Solo:-)
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: pac mam toho energickyho maniaka tak fena v zadnem pripade ! Solo by me z ni udelal nymfomanku ! :)
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: a co na to tvuj nice doggie?.) vezmi fenku vlastne, to bude ok:))
    FESTER
    FESTER --- ---
    GIO: maji... :) ale musim dusevne na to pripravit svou drahou pulku Marticku... :) asi nejlepsi bude kdyz se na nic ptat nebudu pritahnout domu a kdyz se me zepta co to je tak ji reknu ze jezevcik ! :)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: beaphar aha, kuknu se, dik.)
    GIO
    GIO --- ---
    FESTER: v USA je nemaji nebo co?.)

FESTER
    FESTER --- ---
    ja chci doguuuuuuuu
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    jj, delaji http://www.calibra-krmivo.cz/junior_large.html
    a rekla bych, ze budou na dobre urovni. vsak muffik se nam vubec neleskl, srst mel prozranou cervotoci, kdyz jsme si ho privezli. stacila kapka frontlineu a tyden na granulich a mleku a uz vypadal k svetu (sic vychrtlon:)
    jinac na klouby berem od veterinare calci-pet (rostly mu zoubky, tak bylo treba doplnovat) a jinak jsem si oblibila znacku "beaphar" na vsechny dalsi potravinove doplnky.
    jo a po jidle, to ma muffik nejvic energie... on teda nikdy nebyl spavec, ale ted je to cim dal horsi. dotlaci tu svou porci a uz stoji u venkovnich dver.
    reseni na to mam: kdyz doji, vezmu ho nahoru do pokoje a tam uz si vetsinou lehne sam. malej prostor na lumpaciny :)
    YKAM: nj labuznici :))) ale na vyvaleni jim to bylo urcite dobry, coz??
    GIO
    GIO --- ---
    hehe:-) no u nas ryby zere jen jedna kocka z peti, a abbu taky nic, takze to nebudu ani zkouset.))

noa to lezeni, v nasem vyssim veku uz je to pohoda, obcas tea maji tendence blbnout hrat si, ale zakazuju jim to, já zlá..:-)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: myslim, ze to moc nejde, mam namysly lezeni stenete po jidle :)) jedna finta na to je ....... unavit hranim, nebo cvicenim, prochazkou, pak dat najist a pak si lehne sam, ale to nesmi byt s bratrankem Muffinkem :))

jo a co se tyka tech granuli s lososem, ocividne Muffinek je labuznik na rybicky, ja mam zatim zkusenost, ze to psi moc nechcou, Sarinka to nechtela, Espinek jak kdy, Aron taky nee a kokri od nasich rybu nemohli ani cejtit, ale Gazzin na Vanoce dostal kapra s granulema a olizoval se jeste na druhy den a Kacenka taky :))
    GIO
    GIO --- ---
    a jeste by me zajimalo, dodrzujete se stenetem lehani po jidle? funguje to nebo je to boj?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam