• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    JEŽIŠ TO JE KRASNE DITE( furt je takovy steneci jeste, no nadhera) ukazu doma muzi, dogam uz take propadl.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak jsme byli vcera navstivit strejdu Kašpara a Gazzin rikal, ze je fakt suprackej :))

tady Gazzin, strejda Kaspar a jeho panicci ...........

chvile odpocinku :))

a jeste jedna, aby jste videli jaky je ze mne krasavec flekatej ...........

DIVA
    DIVA --- ---
    YKAM: nj:) já mám v nejbližší německé velkého nepřítele, jinak bych fotila o106, je to krasavec:) bohužel hned když nás zmerčí začne předstírat jelena v říji a já mám o nás strach..:)
    YKAM
    YKAM --- ---
    DIVA: :o)) ale nee, argentinske jsou taky krasne, ale nemecka je proste nemecka :))
    DIVA
    DIVA --- ---
    DIVA: no dobře no.. to bylo naposled. příště dám ňákou německou;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    jedno argentinské štěňátko kamarádky:)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak tomu neverim, myslim, ze na to brzo prijde jak tam nacpat dva :))) Gazzinkovi to trvalo skoro 2 tydny a predevcirem se mu to konecne povedlo :)))
    GIO
    GIO --- ---
    tak to ne, lulu si lamala hlavu ale dva neunese.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak to mam radost :))) Gazzinek s nima sice nepije, ale do tlamy uz nacpal dva najednou a s tretim a ctvrtym si kope :)))
    GIO
    GIO --- ---
    tak Lulinka se bez micku nechce ani napit.) a uz ji i spadl do zumpy:-D ale panicek vylovil...
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: vsechny jsou hezke!!
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no vidis, je to proste holka sikovna, vi kam si zalest, aby nezmrzla ................. hele neni to nahodou DOGA ?????
    GIO
    GIO --- ---
    ale reknu vam ta letosni zima, to je idealni pro venkovni odchov, ja jen mazu kloubiky, ale oblecek mela fifinka snad trikrat za celou dobu.)) jinak haja hezky v postlei v baraku a kdyz prijedem, ma brisko vyhrate jak kaminka.))(A JA SE bala, ze ji bude zima.))
    GIO
    GIO --- ---
    ale kouzelnik on je:))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: mno, podle mne se za nej chytl nekde a vyvlik, ale byl to mzik
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak to nechapu .......... on Abbu asi bude kouzelnikem :))
    GIO
    GIO --- ---
    hehe:)) no mi je lito ji davat ten maly, neb ji uz tlaci.)) ale ten zas neztrati:))

a Abbu prosim ztratil tohle.) vlez do krovi a vylez bez nej.)) sest stovek v rakosi:-D
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: :o)))) hele ty poklade, to je jasna nevyhoda kovovych obojku, jsou tezke, takze jim proste v predklonu sjedou :))) Sarinka ho taky kolikrat misto na krku, nosivala jako okrasnou celenku na hlave ............ nebo jako korunku ??? pincezna jedna :)))
    GIO
    GIO --- ---
    a pred tydnem prisel bez obojku bos i kocour.)) grrr.))
    GIO
    GIO --- ---
    jinak ti moji psi jsu pokladi, uz ztratila obojek i Lulu.)
    jsem ji na zaradu poridila novy stahovak, protoze stary uz ji tlacil, jak pribrala, no(stahovak ja to nepouzivam na vodeni a na litani po zahrade a noseni znamky jsou ty kovove ideal.)
    a hrabal diru a nejspis ji v predklonu sjel z ziraficciho krcku do te vyhrabane diry.)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam