• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: mno, podle mne se za nej chytl nekde a vyvlik, ale byl to mzik
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak to nechapu .......... on Abbu asi bude kouzelnikem :))
    GIO
    GIO --- ---
    hehe:)) no mi je lito ji davat ten maly, neb ji uz tlaci.)) ale ten zas neztrati:))

a Abbu prosim ztratil tohle.) vlez do krovi a vylez bez nej.)) sest stovek v rakosi:-D
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: :o)))) hele ty poklade, to je jasna nevyhoda kovovych obojku, jsou tezke, takze jim proste v predklonu sjedou :))) Sarinka ho taky kolikrat misto na krku, nosivala jako okrasnou celenku na hlave ............ nebo jako korunku ??? pincezna jedna :)))
    GIO
    GIO --- ---
    a pred tydnem prisel bez obojku bos i kocour.)) grrr.))
    GIO
    GIO --- ---
    jinak ti moji psi jsu pokladi, uz ztratila obojek i Lulu.)
    jsem ji na zaradu poridila novy stahovak, protoze stary uz ji tlacil, jak pribrala, no(stahovak ja to nepouzivam na vodeni a na litani po zahrade a noseni znamky jsou ty kovove ideal.)
    a hrabal diru a nejspis ji v predklonu sjel z ziraficciho krcku do te vyhrabane diry.)))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: jee barvičky)))
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: jo jo to mas pravdu, to je jedna obrovska vyhoda :))
    ja na pribramaku ten tezkej Gazzinkovi ani nedavam, protoze sousedka ze zdola by asi vylitla kominem ............... tak ja vam nejake jeste usiju, mas nejake specialni prani co se tyka barvicky ???
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: :D prirozeni drtici.... balonky jsou paradni!! a zaroven je to stylovy doplnek do domu ;) dalsi jejich vyhodou, krom tech co jsi jmenovala, je to, ze nedelaji zadny ramus, kdyz si s nim hazi! kdyz mu nahore v pokoji spadne ten ten velky tezky (ma ho i acidek), je rana slyset az ve sklepe :D
    YKAM
    YKAM --- ---
    TANKGIRL: jak rikam, zalezi na pejskovi, Holy od Liby to zvladnul zlikvidovat za 9 minut, Gazzinek nezlikvidoval jeste ani jeden, proste s nima hraje kopanou :)))
    a to, ze uz ho nemate a je zlikvidovanej, mi vubec nevadi, proste se mi ty balonky libi a udelam jich pro vas vsechny jeste spoustu pokud budete chtit a pokud si s tim Muffinek hraje :)))
    mi osobne vyhovuje ta velikost a i to, ze nejsou tezke a dobre se drzi v ruce a dobre se drzi i psovi v tlamne .............
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: ani jsem ti to nechtela rict puvodne, ale ty nam to odpustis, vid ;)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: muffik taky normalne nenici, ale ten zeleny jsme si domu prinesli uz trochu se skubou, jak se o nej kluci pred tim pretahovali s adamem a pod stolem... muff to den na to jen zuzlal, taky rouna trochu vytahl, ale jeste by to slo zpravit a urcite by drzel dal, kdyby ho ve chvilce nasi nepritomnosti nesebral z okna touch. ten pak behem chvilky micek rozcupoval na kousicky :((
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: jo a hlavne, az vam dojdou poslu dalsi :)))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: :o)) kdyz je znici tak je znici, k tomu jsem si je vymyslela .......... treba Acid od adama ho zlikvidoval tak za 4 hodiny, ale jen proto protoze se o nej pretahoval s panickem :)))
    GIO
    GIO --- ---
    YKAM: Abboušek taky hracky nenici, ale na micky mame likvidatorku LUlu.)) tyhle ale myslim jen tak neznic.) tech si bude vazit!:-)
    YKAM
    YKAM --- ---
    DIVA: muj jezevčík hračky neničí :))) prostě si s nima hraje a ani to nedělaly ty co jsem měla, no teda někdy v zapalu hry :))
    jinak je to kůže a uvnitr je natrhane rouno, hlavně pokud se stane, že to nahodně roztrha tak to vyhodim a usiju jine :)))
    DIVA
    DIVA --- ---
    YKAM: ty sou!:) mám doma sice prcka (NO) ale náruživý likvidátor. má ten váš jezevčík hračky rád celé nebo po soustech?:) že bych se dala inspirovat pokud to má zvýšenou trvanlivost.. je to koženka? a co je uvnitř?
    GIO
    GIO --- ---
    .-))
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no jasne, Gazzinek rikal, ze teta Lulu a strejda Abbu musi mit taky barevne a velke balonky :))
    GIO
    GIO --- ---
    fakt jo?.)) jeeeeeeee
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam