• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    a ked uz spam tak zakladne otazky

ake krmivo je pre dogy najlepsie

pozeram len po tych pre giant breeds,takze royal canin a pro plan.eukanubu som zavrhla :)
    matka mi dotiahla velky sakel nejakych specialnych holistickych granul a zerie aj to :)

a dalsia vec..oci.nina ich ma stale cervene a neviem ci to maju takto vsetky dogy,proste ta spodna cast je odchlipnuta moc a jej do toho ide prach a stale ich ma rude a vzdy jej musim utierat take tie ugly slizovite veci zpod oci.viem ze existuju nejake operacie,ze to lekar nejakym sposobom zosije ale neviem ci je to uplne ok.

vyzera to nejak takto ale o trocha horsie :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    este nejake nove pix tu

este zombie style :) a tu s kamosom :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    ked budem mat viac casu tak si to tu samozrejme vsetko preleziem,inak len ze mam 6 mesacne steniatko :) fotky tu uz prebehli,dneska som vyberala prveho kliesta a kedze mam panicke zachvaty zo vsetkeho co je male a ma male nozicky a hryze tak bol cely proces velmi zabavny..samozrejme ze ked som ho vybrala tak som servitku aj s kliestom hned pustila a odbehla takze teraz niekde lezie po byte a ja sa idem asi zabarikadovat do izby aj so psom :)
    GIO
    GIO --- ---
    no slava ukaz flekace.)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    omg book :)**
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: a kdo by jim nepropadl :)) kdyz to mas doma tak uz pak nechces jinak :))
    ono se to jen zda na tech fotkach, je jeste porad o dost vetsi a taky zacina konecne mohutnet, prece jenom mu bude za 13 dni rok, takze si myslim, ze jeste bude rust ............. ale i presto, ze je to strasne velkej kolohnat, zdedil rychlost a hbitost po mamince .............
    GIO
    GIO --- ---
    ale Gazz ho tede pekelne dohani ve velikosti!!
    GIO
    GIO --- ---
    JEŽIŠ TO JE KRASNE DITE( furt je takovy steneci jeste, no nadhera) ukazu doma muzi, dogam uz take propadl.))
    YKAM
    YKAM --- ---
    tak jsme byli vcera navstivit strejdu Kašpara a Gazzin rikal, ze je fakt suprackej :))

tady Gazzin, strejda Kaspar a jeho panicci ...........

chvile odpocinku :))

a jeste jedna, aby jste videli jaky je ze mne krasavec flekatej ...........

DIVA
    DIVA --- ---
    YKAM: nj:) já mám v nejbližší německé velkého nepřítele, jinak bych fotila o106, je to krasavec:) bohužel hned když nás zmerčí začne předstírat jelena v říji a já mám o nás strach..:)
    YKAM
    YKAM --- ---
    DIVA: :o)) ale nee, argentinske jsou taky krasne, ale nemecka je proste nemecka :))
    DIVA
    DIVA --- ---
    DIVA: no dobře no.. to bylo naposled. příště dám ňákou německou;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    jedno argentinské štěňátko kamarádky:)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak tomu neverim, myslim, ze na to brzo prijde jak tam nacpat dva :))) Gazzinkovi to trvalo skoro 2 tydny a predevcirem se mu to konecne povedlo :)))
    GIO
    GIO --- ---
    tak to ne, lulu si lamala hlavu ale dva neunese.)
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: tak to mam radost :))) Gazzinek s nima sice nepije, ale do tlamy uz nacpal dva najednou a s tretim a ctvrtym si kope :)))
    GIO
    GIO --- ---
    tak Lulinka se bez micku nechce ani napit.) a uz ji i spadl do zumpy:-D ale panicek vylovil...
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: vsechny jsou hezke!!
    YKAM
    YKAM --- ---
    GIO: no vidis, je to proste holka sikovna, vi kam si zalest, aby nezmrzla ................. hele neni to nahodou DOGA ?????
    GIO
    GIO --- ---
    ale reknu vam ta letosni zima, to je idealni pro venkovni odchov, ja jen mazu kloubiky, ale oblecek mela fifinka snad trikrat za celou dobu.)) jinak haja hezky v postlei v baraku a kdyz prijedem, ma brisko vyhrate jak kaminka.))(A JA SE bala, ze ji bude zima.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam