• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    GIO
    GIO --- ---
    holky a to se muze stat jen tak nebo to ma vzdy souvislost s krmenim??
    ja luisu hrozne peruju at po jidle nebeha...
    YKAM
    YKAM --- ---
    DOPEDOLL: drzte se a hodne stesti, myslim na vas !!!! 48 hodin po operaci je nejdulezitejsi, ale pak jeste mesic bude riziko, ze se to stane znova :(( zaludek prisit muzou, ale slezinu ti nikdo neprisije :((( samozrejmne te nechci strasit, ale je to holt strasne narocny zakrok pro ty nase milacky :(((
    at bojuje princezna a ty sni !!!!!!
    GIO
    GIO --- ---
    DOPEDOLL: jezismarja!
    YORICK
    YORICK --- ---
    DOPEDOLL: drzte se, obe!
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    nene :((( holcicka mala.... drz se!!! na torzi, sic sleziny, mame smutne vzpominky :((( ted jsi me opravdu dostala, achjo..... je to mlada zenska, tak urcite zabojuje a telicko tenhle zakrok dobre vstreba!!!
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    tak som davala ninu sterilizovat v utorok a vsetko vpohode tak som si vydychla a vstredu mi matka vola cez obed do prahy s placom ze sa zacala naduvat a divne chodit a ze ju rychlo odniesla do nemocnice a ze je to torzia zaludka cyve :(
    prave som dosla do BA a volala s veterinarom a on ze to bolo dost vazne, ze to pretocenie zachytilo aj slezinu a pecen a ze zvazovali ci ich obe vyberu ale nakoniec sa nejak funkcie chytili a nechali ich tam.tak teraz je este 48hodin riziko ze umrie boze moj :(
    MITTA
    MITTA --- ---
    DOPEDOLL: ta je rozkosna... krasne fotecky .)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: jooo, mooc.) ji slusi si myslim vsechno, hlavne tech patnact kilo nahore.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    tahle barva ji taky slusi.)
    GIO
    GIO --- ---
    nase zrzka.)
    GIO
    GIO --- ---
    ja mam postel 180 na 200 ale devet se nas tam vazne nevejde.))
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    obcas nie ocas :)
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    hej boha ale to sa proste inak neda :) ona ma aj gaucik aj kobercek kde leziava ale ocas sa tajne zahrabe dpostele,su to maznaci strasni,,,a mne to nevadi ja mam letisko zmestime sa tam aj 4ia ;)
    GIO
    GIO --- ---
    TANKGIRL: ale nemaj nahodou vasi psi svoje postele? To uz by na vas teda moc mista nezbylo.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    DOPEDOLL: krasne postelove momentky, koukam, ze se u vas chova stejne jako u nas :))) v perinach....
    GIO
    GIO --- ---
    Ninka je krasna lejdy, a nevydira ji ten obojek srst na kuzi? nase fifina uz tam ma trosku lysinu, asi ji koupim neco setrnejsiho, nosi ho na zahrade, takze ho ma cely den na krku..
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    :) k nam pribudla mala vyzla tak ma nina malu segru :)

DRIGUS
    DRIGUS --- ---
    ANABEL_LEE: oka pisu si a uz se to nikdy nestane... :))
    ANATOMI
    ANATOMI --- ---
    oka :)
    GIO
    GIO --- ---
    no tak priste ji privez prosim.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam