• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIONěmecká doga - klub pro chovatele i příznivce něžných obrů
    BHANY
    BHANY --- ---
    THE_HEAD: tak nejak jsem to planovala....dojit s odpadky...do sprchy se zavrit atd. . . . zacnem postupne prodluzovat
    THE_HEAD
    THE_HEAD --- ---
    BHANY: urcite. ale pomaly. chod niekam na 2 minuty. potom na 5 potom na 10 potom na pol hodinu. postupne proste.
    BHANY
    BHANY --- ---
    ještě jsem se chtěla zeptat...když někam odejdu (třeba i do koupelny), tak pláče...myslíte, že už je časji pomalu zvykat na to, že někdy bude sama? nebo je ještě brzy...
    BHANY
    BHANY --- ---
    tak ještě jednou
    BHANY
    BHANY --- ---
    Ahoj,
    tak se k Vám hlásím, včera jsem sidomů přivezla tohot drobečka. Afrodite-3 měsíce.

DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    jj
    GIO
    GIO --- ---
    DOPEDOLL: to zas nesmis tak brat, ät si tez uziva zivota, to by se nemohla ani pohnout, ja tez plasim,a l ekdyz vidim, jak ji bavi hopsat a silene sprintovat a skakat za micem, je mi lito ji furt omezovat.-/
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    snad jo :) napadlo ma to hlavne v suvislosti s matkinym psom..poridili sme si malu vyzlu ved viete ;) a tej proste nic neni,,moze behat skakat a nepride mi to ale nina troska vyskoci a uz mam srdce v zaludku ci sa jej nieco nestane..fuj :)
    GIO
    GIO --- ---
    jno, ja myslim, ze u me to neni dogou, uplnme stejne jsem paranoidni u vsech svych (domacich) kocek i u sveho bileho pokladu . a to je vorech.)
    a¨zase na druhou stranu LUlu me svou houzevnatosti zacina prekvapovat, samozrejme ji neustale pozoruju a sleduju sebemensi odchylky od "normalu", ale ona je fakt takova odolna, tuktuk... vydrzi litat silene dlouho i kdyz v tabulkach uz je babka, ma krasnou srst, krasne se nasvalil, ma docela odolny zaludek..tuktuk klepu jeste jednou..

ale samozrejme po takove zkusenosti jako mas ty je clovek ve strehu jiste furt a hodne! coz je pochopitelne, al eurcite uz mate to nejhorsi za sebou!
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    myslim ze majitelia nemeckych dog su specialna odroda tiez pretoze tie psy su tak krehke a citlive od kosti po zaludok cez oci a kozu a srdce, ze sa stavame strasne paranoidni a opatrni len aby sa nasim milackom nic nestalo..ked sa porovnam s majitelom nejakeho random vorecha tak je to strasny rozdiel..

stale cekovat ako chodi ci to nie je dysplazia,pozerat brusko ci sa nenafukuje..peklo :)

teda aspon umna a hlavne po tej operacii.ale snad sme si uz to najhorsie odsrali
    GIO
    GIO --- ---
    proste andilek.))
    GIO
    GIO --- ---
    jo a vidite to do hneda opalene brisko?.) se furt opaluje.))
    GIO
    GIO --- ---
    jezis to chapu, mne by bez nich bylo strasne smutno tez..
    DOPEDOLL
    DOPEDOLL --- ---
    nadherna je.mne strasne chyba moj psik.uz som bezneho skoro 3 tyzdne a este asi 3-4 budem

cryy :) ninuska moja milovana.mama mi posiela denne mmsky ale ajtak..

a steka mi do skypu :)
    GIO
    GIO --- ---
    a posledni, v cele sve krase...
    GIO
    GIO --- ---
    ja myslim, ze je stastna, my s ni jsme moc..
    GIO
    GIO --- ---
    GIO
    GIO --- ---
    Lulu a jeji nejvetsi kamos.)
    GIO
    GIO --- ---
    :) krasne miry, to mela ta moje fifi kdyz jsem ji privezla ale v kohoutku mame 83.)
    TANKGIRL
    TANKGIRL --- ---
    YKAM: jj, gazze to ceka za 4 dny, jestli se nepletu :)
    my vazime stale 43kg a merime kolem 75 v kohoutku (zjistovano pred 2ma tydny) :)) jsme holt mala doga, povahou spis terrier... ale veterinari se takhle taky libime!! a na muffovi vidim, ze vi co nam radi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam